fbpx Гарбуз | НК-ЕЛІТ Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Насіння Гарбуз 100-Фунтовий

    Середньостиглий - 110-125 днів. Рослина довгоплетиста. Плоди великі, овальні, жовті, масою до 40кг. М’якуш жовто-оранжевий, рихлий, товщиною 4-5см. Смакові якості добрі. Урожайність 3,5-6,3 кг/м2. Транспортабельна. Стійкий до хвороб. Придатний для зимового зберігання. Використовують в домашній кулінарії і в кормових цілях.

  • Насіння Гарбуз 100-ФУНТОВИЙ (10г)

    Середньостиглий - 110-125 днів. Рослина довгоплетиста. Плоди великі, овальні, жовті, масою до 40кг. М’якуш жовто-оранжевий, рихлий, товщиною 4-5см. Смакові якості добрі. Урожайність 3,5-6,3 кг/м2. Транспортабельна. Стійкий до хвороб. Придатний для зимового зберігання. Використовують в домашній кулінарії і в кормових цілях.

  • Насіння Гарбуз АМАЗОНКА (10 г)

    Високоврожайний сорт. Рослина напівкущова. Плоди масою 1-1,5кг, округло-сплющеної форми, темно-помаранчеві\ого кольору. М’якоть насичено-помаранчева, соковита, дуже смачна, з підвищеним вмістом цукрів, вітамінів. Прекрасно підходить для дитячого і дієтичного харчування, приготування соків, пюре. Плоди добре зберігаються. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Гарбуз Арабатський

    Пізньостиглий – до 120 днів. Рослина довгоплетиста. Плід видовжено-циліндричний з потовщенням до вершини, масою до 7кг, довжиною 50-80см, діаметром 13-15см, містить підвищену кількість каротину. М’якуш яскраво-оранжевий, солодкий. Найкращий для приготування цукатів та дитячого харчування.

  • Насіння Гарбуз Арабатський (10г)

    Пізньостиглий – до 120 днів. Рослина довгоплетиста. Плід видовжено-циліндричний з потовщенням до вершини, масою до 7кг, довжиною 50-80см, діаметром 13-15см, містить підвищену кількість каротину. М’якуш яскраво-оранжевий, солодкий. Найкращий для приготування цукатів та дитячого харчування.

  • Насіння Гарбуз Арабатський (20г)

    Пізньостиглий – до 120 днів. Рослина довгоплетиста. Плід видовжено-циліндричний з потовщенням до вершини, масою до 7кг, довжиною 50-80см, діаметром 13-15см, містить підвищену кількість каротину. М’якуш яскраво-оранжевий, солодкий. Найкращий для приготування цукатів та дитячого харчування.

  • Насіння Гарбуз Атлант

    Високоврожайний середньостиглий сорт універсального призначення. Період від повних сходів до збору плодів - 112-130 днів. Плоди великі, масою 18-30кг. Форма плодів овальна, помаранчевого кольору. М'якуш ніжний, приємно солодкого смаку, завтовшки 5-8см. Посів у відкритий грунт рекомендується після загрози весняних заморозків. У північних регіонах рекомендується вирощування через розсаду

  • Насіння Гарбуз АТЛАНТИЧНИЙ ГІГАНТ (10 г)

    Сорт високоврожайний, транспортабельний. Формує довге, до 10 м, сланке стебло, на якому переважають материнські квітки. Плоди великого розміру, округлі, м’ясисті, жовтого забарвлення, чудових смакових якостей з дієтичними та лікувальними властивостями і здатністю зберігатися до лютого. Їх споживають у свіжому (м’якуш, сік), у вареному та смаженому вигляді. 

  • Насіння Гарбуз ВОЛЗЬКИЙ СІРИЙ ( 10 г )

    Середньостиглий, великоплідний , високоврожайний сорт універсального призначення. Вегетаційний період від всходів до збирання врожаю – 100-120днів. Рослина довгоплетиста. Плоди приплюснуті з гладенькою поверхнею, забарвлення світло-сіре і зелено-сіре, середньою масою 9кг. Має прекрасний, солодкий, ароматний, жовтий, середньої щільності м’якуш, товщиною 4-4,5см. Лежкість і транспортабельність висока. Сорт стійкий до засухи. Універсального використання.

  • Насіння Гарбуз ГОЛОНАСІННИЙ ( 10г )

    Середньостиглий – 110-120 днів. Рослина середньоросла, довжиною до 3 м. Плід округлий, масою до 16 кг, забарвлення плоду від світло-зеленого до жовтого з невеликими смугами сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, щільний, солодкий. Урожайність 5-6 кг/м2. Відмінність сорту від інших - відсутня оболонка на насінні.Використовують у дієтичному харчуванні.

  • Насіння Гарбуз Голонасінний Гамлет

    Середньостиглий – 110-120 днів. Рослина середньоросла, довжиною до 3 м. Плід округлий, масою до 16 кг, забарвлення плоду від світло-зеленого до жовтого з невеликими смугами сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, щільний, солодкий. Урожайність 5-6 кг/м2. Відмінність сорту від інших - відсутня оболонка на насінні.Використовують у дієтичному харчуванні.

  • Насіння Гарбуз Голонасінний Гамлет (10г)

    Середньостиглий – 110-120 днів. Рослина середньоросла, довжиною до 3 м. Плід округлий, масою до 16 кг, забарвлення плоду від світло-зеленого до жовтого з невеликими смугами сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, щільний, солодкий. Урожайність 5-6 кг/м2. Відмінність сорту від інших - відсутня оболонка на насінні.Використовують у дієтичному харчуванні.

  • Насіння Гарбуз Ді Провенса

    Пізньостиглий – 112-118 днів. Мускатний. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди оранжевого кольору, округло-проплюснуті, з ребристою поверхнею. М’якуш насиченого оранжевого кольору, щільний, з прекрасним смаком, дуже товстий. Середня маса плодів - 6кг. Плоди тривалий час зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші

  • Насіння Гарбуз ДІ ПРОВЕНСА (10г)

    Пізньостиглий – 112-118 днів. Мускатний. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди оранжевого кольору, округло-проплюснуті, з ребристою поверхнею. М’якуш насиченого оранжевого кольору, щільний, з прекрасним смаком, дуже товстий. Середня маса плодів - 6кг. Плоди тривалий час зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші

  • Насіння Гарбуз Ждана (10г)

    Термін дозрівання складає - 120-130 днів. Універсального використання. Транспортабельний. Рослина середньоплетиста. Плід плескатий, світло-сірий, без візерунка, сегментований, масою 6-8 кг. Кора середньої товщини. Мякуш товстий, червоно-оранжевий, соковитий, дуже солодкий. Вміст сухої речовини складає 13-14%, загального цукру 8-9%, каротину 10-15%, вітаміну С 28мг/100 г. Прекрасно підходить для дитячої і дієтичного харчування, приготування соків, пюре. Плоди добре зберігаються.

  • Насіння Гарбуз КЕНЖІ КУРІ (10 г)

    Ранній сорт гарбуза типу Ред Курі. Вирощується у відкритому грунті. Рослина велика. Плоди оранжевого кольору, округлої форми, злегка ребристі, діаметром 12-14см, вагою 1,3-1,6кг. Плоди добре зберігаються. Стійкий до хвороб. Підходить для продажу на свіжий ринок. Підходить для дитячого і дієтичного харчування. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Гарбуз КОННЕКТИКУТ (10г)

    Середньопізній – 110-115 днів. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди насиченого-оранжевого кольору, округлі, трішки ребристі. М’якуш  оранжевого кольору, щільний з прекрасним солодким смаком. Середня маса плодів 7-9кг. Стійкий до захворювань. Транспортабельний.  Плоди довго зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші.  Рослина вимоглива до тепла.  Рекомендується для вирощування в усіх зонах України.

  • Насіння Гарбуз ЛЕЛЬ ( 10 г )

    Вегетаційний період -80-90днів. Рослина кущова. Плід середньоплескатий або слабо плескатий, гладенький, з ребристістю біля плодоніжки, масой 4-6кг. Кора дерев’яниста, тонка. М’якуш жовтий, середньої товщини, мало солодкий. Універсального використання, насіння – для отримання гарбузової олії. Рослина теплолюбива, не переносить заморозків. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Гарбуз Мускат Де Прованс

    Пізньостиглий – 112-118 днів. Мускатний. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди оранжевого кольору, округло-проплюснуті, з ребристою поверхнею. М’якуш насиченого оранжевого кольору, щільний, з прекрасним смаком, дуже товстий. Середня маса плодів - 6кг. Плоди тривалий час зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші

  • Насіння ГАРБУЗ МУСКАТ ДЕ ПРОВАНС (10 г)

    Пізньостиглий – 112-118 днів. Мускатний. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди оранжевого кольору, округло-проплюснуті, з ребристою поверхнею. М’якуш насиченого оранжевого кольору, щільний, з прекрасним смаком, дуже товстий. Середня маса плодів - 6кг. Плоди тривалий час зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші

  • Насіння Гарбуз Новинка

    До початку достигання – 110-115 днів. Мускатний. Плід гладенький, слабо сегментований, без сітки, масою 4,2кг. Фон золотисто-жовтий, мідного забарвлення смугами. Кора тонка, крихка, блідо-жовта при розрізанні. М’якуш оранжевий або яскраво-оранжевий, соковитий. Універсального використання.

  • Насіння Гарбуз Родзинка

    Середньопізній – 120-125 днів. Лежкий сорт мускатного типу, з високим вмістом каротину. Плоди насиченого оранжевого кольору, циліндричної форми з потовщеням біля основи. М’якуш оранжевого кольору, щільний з прекрасним солодким смаком. Середня маса плодів 3-4кг.Транспортабельний. Плоди довго зберігаються. Стійкий до захворювань. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші. Рослина вибаглива до тепла.

  • Насіння Гарбуз РОДЗИНКА ( 10 г )

    Середньопізній – 120-125 днів. Лежкий сорт мускатного типу, з високим вмістом каротину. Плоди насиченого оранжевого кольору, циліндричної форми з потовщеням біля основи. М’якуш оранжевого кольору, щільний з прекрасним солодким смаком. Середня маса плодів 3-4кг.Транспортабельний. Плоди довго зберігаються. Стійкий до захворювань. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші. Рослина вибаглива до тепла.

  • Насіння Гарбуз Руж Віф де Тамп

    Середньопізній – 110-115 днів. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди червоно-оранжевого кольору, округло-проплюснуті, з сегментованою на дольки поверхністью. М’якуш насиченого оранжевого кольору, щільний з прекрасним солодким смаком. Середня маса плодів 15-20кг. Стійкий до захворювань. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші.

  • Насіння Гарбуз РУЖ ВІФ де ТАМП (10г)

    Середньопізній – 110-115 днів. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди червоно-оранжевого кольору, округло-проплюснуті, з сегментованою на дольки поверхністью. М’якуш насиченого оранжевого кольору, щільний з прекрасним солодким смаком. Середня маса плодів 15-20кг. Стійкий до захворювань. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші.

  • Насіння Гарбуз Тітан

    Середньопізній-112-138 днів. Рослина довгоплетиста, велика. Довжина головного стебла досягає до 6-7м. Плоди шаровидної форми. Поверхність плоду гладенька або слабо сегментована. Маса плоду 40-70кг і більше. Насіннєве гніздо велике. Мякоть жовта, рихла, не солодка, товщина шкірки 4-6 см. Урожайність 40-78 т/га. Використовується для кормових цілей.

  • Насіння Гарбуз ТІТАН (10 г)

    Середньопізній-112-138 днів. Рослина довгоплетиста, велика. Довжина головного стебла досягає до 6-7м. Плоди шаровидної форми. Поверхність плоду гладенька або слабо сегментована. Маса плоду 40-70кг і більше. Насіннєве гніздо велике. Мякоть жовта, рихла, не солодка, товщина шкірки 4-6 см. Урожайність 40-78 т/га. Використовується для кормових цілей.

  • Насіння Гарбуз Український багатоплідний

    До початку достигання -120 днів. Універсального використання. Плід коротко овальний, масою 5-9кг. Поверхня слабо ребриста. Фон недостиглого плоду темно-зелений, стиглого – апельсиновий. М’якуш середньої товщини., апельсиновий, хрумкий, солодкий. Лежкість і транспортабельність середні.

  • Насіння Гарбуз УКРАЇНСЬКИЙ БАГАТОПЛІДНИЙ (10 г)

    До початку достигання -120 днів. Універсального використання. Плід коротко овальний, масою 5-9кг. Поверхня слабо ребриста. Фон недостиглого плоду темно-зелений, стиглого – апельсиновий. М’якуш середньої товщини., апельсиновий, хрумкий, солодкий. Лежкість і транспортабельність середні.

  • Насіння ГАРБУЗ УКРАЇНСЬКИЙ СІРИЙ (10 г)

    Середньостиглий сорт, період вегетації - 110днів. Має плетистий кущ, довжина головного стебла до 4 м. Плід плоскої форми, слабо сегментований, без сітки, середньою масою 6кг. Забарвлення плоду від світло сірого до темно сірого кольору. М'якоть плоду жовта, товста, 5-6см, соковита, солодка, смачна. Сорт відносно стійкий проти захворювань. Плоди мають високу транспортабельність, добре зберігаються. Призначення універсальне. Використовують у свіжому, тушкованому, запеченому вигляді та для переробки. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.