Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Айсберг хрусткий

    Середньостиглий, від сходів до технічної стиглості - 50-60днів. Формує щільні, округлі головки, вагою 100-160г, з розвиненими внутрішніми шарами листків, які легко відділяються. Листки соковиті, хрусткі, інтенсивно-зеленого кольору, приємного смаку. Край листків хвилястий. Сорт ціниться за високу врожайність, відмінну товарність і стійкість до несправжньої борошнистої роси. Використовується для споживання в свіжому вигляді і не тривалого зберігання.

  • Американський коричньовий

    Середньоранній – 53днів. Формує рихлу головку діаметром 15-25см. Має ніжні, гофровані декоративні листки коричнево-червоного кольору. Листки містять комплекс вітамінів, мінеральних солей, йод. Має високі смакові якості. Урожайність 2.3-3.7кг/м2. Використовують у свіжому вигляді

  • Апачи

    Раннеспелый – 25-30 дней до технической спелости. Листовой. Розетка полу поднятая, компактная, диаметром 23-26см. Лист (12-15 шт.) широкозавёрнутотриугольный, средней толщины, длиной 14-17, шириной 15-20 см, зеленый. Край волнистый, мелкозубчатый. Устойчивый против стеблевания. Транспортабельный. Для свежего потребления.

  • Годар

    Хозяйственная пригодность наступает на 17-й день после всходов, к технической спелости головок – 30-40 дней. Головка округлая, диаметром -12см, средне плотная, со слабым восковым налетом, светло-зеленная, в перерезе – бело-желтая, массой 70-100г. Стойкий против стеблевания. Созревание одновременное. Урожайность 1,9-2,3 кг/м2. Для свежего потребления.

  • ГРАНД РАПІДС ( 10 г)

    Середньоранній - 20-25 днів до технічної стиглості. Листковий. Розетка складається з 13-19 листків. Листок овально-видовжений, лопатоподібний, зелено-жовтий, ніжний. Краї хвилясті, сильно зубчасті. Смакові якості 4,8-5 балів. Сорт стійкий до стеблування та хвороб. Використовують листки у свіжому вигляді. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та під плівкою. Для весняного, літнього та осіннього вирощування.

  • Золотий Шар

    Господарська придатність настає на 25-30-й день після сходів, до технічної стиглості головок – 30-40 днів. Головка округла, діаметром -22-24см, середньо щільна, зі слабким восковим нальотом, світло-зелена, в перерізі – біло-жовта, масою 120-150г. Стійкий проти стеблування. Урожайність 1,9-2,5 кг/м2. Для свіжого споживання.

  • Кресс-салат

    Середньоранній - 32-43 дні. Розетка листків напівприпіднята, висотою 18-26см, діаметром 20-30см, число листків 12-18. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Має приємний, пікантний, терпкий смак, подібний смаку хрону і гірчиці. Зелень містить мінеральні солі, йод, вітаміни. Використовують для салатів, та гарнірів.

  • Лолла-Біонда

    Середньоранній - 55 днів. Формує рихлу головку діаметром 15-20см. Має ніжні, гофровані, декоративні листки жовто-зеленого кольору. Листки містять комплекс вітамінів, мінеральних солей, йод. Має високі смакові якості. Добре зберігається. Урожайність 2,4-3,5 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

  • Лолла-Росса

    Середньоранній - 55 днів. Головчастий. Формує рихлу головку діаметром 15-20 см. Має ніжні, гофровані, декоративні листки червоно-рожевого кольору. Листки містять комплекс вітамінів, мінеральних солей, йод. Має високі смакові якості. Урожайність 2,3-3,4 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

  • Лолла-Росса

    Середньоранній - 55 днів. Головчастий. Формує рихлу головку діаметром 15-20 см. Має ніжні, гофровані, декоративні листки червоно-рожевого кольору. Листки містять комплекс вітамінів, мінеральних солей, йод. Має високі смакові якості. Урожайність 2,3-3,4 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

  • Маліновий шар

    Ранньостиглий – 25-30 днів до технічної стиглості. Листковий. Розетка напів піднята, компактна, діаметром 23-26см.Листок (12-15 шт.) широкозворотнотрикутний, середньої товщини, довжиною 14-17, шириною 15-20 см, зелений. Зовнішні листки жовтувато-зелені, по краю – слабка середньо антоціанова пігментація. Край хвилястий, дрібнозубчастий. Стійкий до стеблування. Для свіжого споживання

  • Одеський кучерявець

    Середньопізній - 65-75 днів. Головчастий, масою 150-160 г. Розетка середня і велика, діаметром 24-32 см. Маса однієї рослини 260-315 г, маса головки 190-206 г. Листки світло-зелені, без гіркоти, гофровані. Урожайність 1,2-2,7 кг/м2. Містить комплекс вітамінів. В їжу використовують листки у свіжому вигляді.

  • ОДЕСЬКИЙ КУЧЕРЯВЕЦЬ ( 10 г)

    Середньопізній - 65-75 днів. Головчастий, масою 150-160 г. Розетка середня і велика, діаметром 24-32 см. Маса однієї рослини 260-315 г, маса головки 190-206 г. Листки світло-зелені, без гіркоти, гофровані. Урожайність 1,2-2,7 кг/м2. Містить комплекс вітамінів. В їжу використовують листки у свіжому вигляді.

  • Перис Айленд римский

    Очень популярный сорт римского салата, который особенно ценится за свои хрустящие листья и сладкий вкус. Кочаны крупные, до 25 см высотой, с темно-зелеными внешними листьями, защищающими кремовую серединку. Вегетативный период от всходов до готовности кочана - 70-75 дней. Для получения наиболее вкусных и полноценных кочанов листья над центром растения можно связать. Используют в свежем виде.

  • Пірат

    Ранньостиглий сорт. До початку технічної стиглості – 40-45 днів. Головка округла, діаметром -12-15см, середньо щільна, зі слабким восковим нальотом, краї листків червоно-коричневі, масою 160-210г. Консистенція ніжно-масляниста. Стійкий проти стеблування. Вирощують у відкритому і закритому ґрунті. Урожайність до 3 кг/м2. Для свіжого споживання

  • Рішельє

    До технічної стиглості – 53-57 днів. Розетка середня і велика, діаметром 24-32 см. Маса однієї рослини 260-315 г, маса головки 190-210 г. Листки світло-зелені, без гіркоти, гофровані. Урожайність 1,3-2,8 кг/м2. Містить комплекс вітамінів. В їжу використовують листки у свіжому вигляді.

  • Рішельє

    До технічної стиглості – 53-57 днів. Розетка середня і велика, діаметром 24-32 см. Маса однієї рослини 260-315 г, маса головки 190-210 г. Листки світло-зелені, без гіркоти, гофровані. Урожайність 1,3-2,8 кг/м2. Містить комплекс вітамінів. В їжу використовують листки у свіжому вигляді.

  • РІШЕЛЬЄ (10 г)

    До технічної стиглості – 53-57 днів. Розетка середня і велика, діаметром 24-32 см. Маса однієї рослини 260-315 г, маса головки 190-210 г. Листки світло-зелені, без гіркоти, гофровані. Урожайність 1,3-2,8 кг/м2. Містить комплекс вітамінів. В їжу використовують листки у свіжому вигляді.

  • РУКОЛА ЛИБІДЬ ( 10 г)

    Ранньостиглий, від масових сходів до товарної стиглості – 20 днів. Вегетаційний період – 95 днів. Розетка листків компактна, вертикальна, у ній знаходиться до 10 ніжних соковитих листків. Листки великі, видовжені, без опушення і воскового нальоту, із середньою кількістю часток, перші листки – не розсічені. Забарвлення листків зелене, помірної інтенсивності. Сорт виділяється високою урожайністю і стійкістю до стеблування. Збір зелені краще проводити до цвітіння. Смакові якості листків -5балів. Їх використовують в їжу у свіжому, вареному вигляді.

  • РУКОЛА ЛИБІДЬ ( 16 г)

    Ранньостиглий, від масових сходів до товарної стиглості – 20 днів. Вегетаційний період – 95 днів. Розетка листків компактна, вертикальна, у ній знаходиться до 10 ніжних соковитих листків. Листки великі, видовжені, без опушення і воскового нальоту, із середньою кількістю часток, перші листки – не розсічені. Забарвлення листків зелене, помірної інтенсивності. Сорт виділяється високою урожайністю і стійкістю до стеблування. Збір зелені краще проводити до цвітіння. Смакові якості листків -5балів. Їх використовують в їжу у свіжому, вареному вигляді.

  • Рукола Попелюшка

    Ранньостиглий – 30-40 днів. Розетка листків компактна, вертикальна. Листки великі, видовжено-яйцевидні, без опушення і воскового нальоту. Сорт виділяється високою урожайністю і стійкістю до стеблування. Листки молодих рослин мають приємний смак. Їх використовують в їжу у свіжому, вареному вигляді.

  • Рукола Сільветта лісова

    Скоростиглий вузьколистий сорт. Період від сходів до початку збору листочків - 20-25 днів. Листя довге, гладке, сильно зубчасте, з приємним ароматом і гоструватим смаком. Вирощується у відкритому ґрунті, під плівковими укриттями і на підвіконнях в контейнерах. Зелень прибирають до початку цвітіння. При регулярному поливі листочки стають ніжнішими і менше гірчать. Молоде листя використовує в салатах і як гострий гарнір до м'ясних і рибних блюд.

  • Сніжинка

    Ранньостиглий –20-25 днів до технічної стиглості. Листковий. Рослина декоративна. Розетка з 12-18 листків, вертикальна, компактна, висотою 30-35, діаметром 20-25 см. Листок овально-видовжений, лопатоподібний, зелено-жовтий, нижній – коротко-черешковий, з переходом до пластинки, довжиною 12-16, шириною 10-18 см. Край хвилястий, сильнозубчастий. Пластинка гофрована. Жилкування середнє. Вміст загального цукру 1,8-2,0%, вітаміну С – 18,6-18,8 мг%. Смакові якості 4,8-5 балів. Використовують листки у свіжому вигляді. Холодостійка культура. Дружно віддає урожай. Висівають рано навесні і під зиму.

  • СНІЖИНКА ( 10 г)

    Ранньостиглий –20-25 днів до технічної стиглості. Листковий. Рослина декоративна. Розетка з 12-18 листків, вертикальна, компактна, висотою 30-35, діаметром 20-25 см. Листок овально-видовжений, лопатоподібний, зелено-жовтий, нижній – коротко-черешковий, з переходом до пластинки, довжиною 12-16, шириною 10-18 см. Край хвилястий, сильнозубчастий. Пластинка гофрована. Жилкування середнє. Вміст загального цукру 1,8-2,0%, вітаміну С – 18,6-18,8 мг%. Смакові якості 4,8-5 балів. Використовують листки у свіжому вигляді. Холодостійка культура. Дружно віддає урожай. Висівають рано навесні і під зиму.

  • Червоний змій

    Середньоранній - 54дні. Формує рихлу головку діаметром 16-21см. Має ніжні, гофровані, декоративні листки червоно-рожевого кольору. Листки містять комплекс вітамінів, мінеральних солей, йод. Має високі смакові якості. Урожайність 2,2-3,6 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.