Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • АЛЬБІНОС (20г)

    Єдиний сорт білого столового буряка. Коренеплід круглий, з гладкою шкіркою. М'якуш винятково смачний, з високим вмістом сухої маси (~ 16%) i цукрів (~ 11%), прекрасний для консервування (кубики), а також у сумішах з іншими овочами. Сорт стійкий до хвороб. Придатний для заморозок, запіканок і білого борщу.

  • Андромеда

    Ранньостиглий – 95-105 днів. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоний з темно-фіолетовим відтінком, діаметром 4-6,5см, легко виймається з ґрунту, масою 250-560г. М’якуш темно-червоний, соковитий, без білих прожилок, дуже смачний. Урожайність 4,5-6,5 кг/м2. Використовується для отримання ранньої пучкової продукції та переробки.

  • АНДРОМЕДА (20 г)

    Ранньостиглий – 95-105 днів. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоний з темно-фіолетовим відтінком, діаметром 4-6,5см, легко виймається з ґрунту, масою 250-560г. М’якуш темно-червоний, соковитий, без білих прожилок, дуже смачний. Урожайність 4,5-6,5 кг/м2. Використовується для отримання ранньої пучкової продукції та переробки.

  • АТАМАН (20 г)

    Середньопізній - 132-150 днів. Урожайний. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоний, діаметром 4-7 см, рівний, з загостреним кінчиком, легко виймається з ґрунту. М’якуш темно-червоний, соковитий, без світлих кілець, ніжний, солодкий, дуже смачний. Маса коренеплоду 230-370г. Смакові якості відмінні. Урожайність 3,2-5,8 кг/м2. Рекомендується для зимового зберігання, переробки і використання у свіжому вигляді.
    Добре росте на удобрених, родючих, легких ґрунтах. Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів.

  • Бастард

    Середньоранній – 100-110 днів. Можна використовувати на пучкову продукцію. Коренеплід округлий, середньою вагою 200-250г, мякуш темно-червоний, з фіолетовим відтінком, дуже соковитий, ніжний, солодкий, без білих кілець. Урожайність 3,5-5 кг/м2. Стійкий до хвороб. Використовують в свіжому вигляді для переробки та зберігання

  • Бона

    Середньопізній-110-120 днів. Коренеплід округло-плоский, гладенький, діаметром 7-12 см, висотою 6-9 см, масою 150-350г, заглиблений в землю наполовину. Забарвлення коренеплоду темно-червоне. Мякуш ніжний, темно-червоний,без кілець.Урожажайність 3,2-4,5 кгм2. Добре зберігається в зимку.

  • Бордо

    Середньоранній -100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 200-300г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Для дитячого та дієтичного харчування.

  • Бордо

    Середньоранній -100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 200-300г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Для дитячого та дієтичного харчування.

  • БОРДО (10г)

    Середньоранній -100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 200-300г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Для дитячого та дієтичного харчування.

  • БОРДО (20г)

    Середньоранній - 100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 200-300г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Для дитячого та дієтичного харчування.

  • БОРДО (20г)

    Середньоранній -100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 200-300г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Для дитячого та дієтичного харчування.

  • Бордо Харківський

    Середньоранній -105-115 днів. Урожайний. Коренеплід кулястий, наполовину заглиблений в землю, легко виривається. М’якуш фіолетово-бордовий, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Маса коренеплоду 230-350г. Урожайність 4,9-5,3 кг/м2. Використовують для дитячого, дієтичного та профілактичного харчування.

  • БОРДО ХАРКІВСЬКИЙ (20 г)

    Середньоранній -105-115 днів. Урожайний. Коренеплід кулястий, наполовину заглиблений в землю, легко виривається. М’якуш фіолетово-бордовий, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Маса коренеплоду 230-350г. Урожайність 4,9-5,3 кг/м2. Використовують для дитячого, дієтичного та профілактичного харчування.

  • Борщовий

    Середньоранній -100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 210-310г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Використовують у домашній кулінарії.

  • БОРЩОВИЙ (20 г)

    Середньоранній -100-130 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 210-310г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,5-4,9 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Використовують у домашній кулінарії.

  • ВІНЕГРЕТ (20г)

    Середньостиглий – 125-130 днів. Урожайний. Коренеплід круглої форми, легко виривається, маса 180-340г, без серцевини. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,1-4,6 кг/м2. Для зимового зберігання і переробки. Культура відносно жаростійка. Сорт стійкий до хвороб. Коренеплоди добре зберігаються всю зиму без втрат смакових і товарних якостей. При пізньому висіві (1-10 червня) коренеплоди краще зберігаються зимою.

  • ВІТАЛ (20 г)

    Середньостиглий – 128-145 днів. Урожайний. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоний з темно-фіолетовим відтінком, діаметром 3,5-6 см, з невеликим загостреним кінчиком, легко виривається з ґрунту. М’якуш темно-червоний, соковитий, без білих прожилок, дуже смачний. Маса коренеплоду 210-450 г. Смакові якості відмінні. Урожайність 3,8-5,7 кг/м2. Для зимового зберігання і переробки.
    Культура холодостійка. Мало вимоглива до ґрунтів. Добре транспортується. При пізньому висіві (1-10 червня), коренеплоди краще зберігаються зимою.

  • ГОПАК (20 г)

    Середньоранній -105-132 днів. Урожайний. Коренеплід кулястої форми, легко виривається, маса 190-310 г. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,3-4,8 кг/м2. Для дитячого та дієтичного харчування.
    Культура відносно жаростійка. Сорт стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. При пізньому висіві (1-10 червня) отримують коренеплоди, які краще зберігаються зимою.

  • ДЕЛІКАТЕС (20 г)

    Середньостиглий – 90-100 днів. Коренеплід округлий, гладенький. Мякуш темно-червоний, солодкий, без білих прожилок. Смакові якості високі. Урожайність 3-4 кг/м2. Маса плоду 150-250 г. Добре зберігається взимку. При пізньому висіві (1-10 червня) коренеплоди краще зберігаються зимою. Для делікатесного харчування.

  • ДЕЛІКАТЕС (20 г)

    Середньостиглий – 90-100 днів. Коренеплід округлий, гладенький. Мякуш темно-червоний, солодкий, без білих прожилок. Смакові якості високі. Урожайність 3-4 кг/м2. Маса плоду 150-250 г. Добре зберігається взимку. При пізньому висіві (1-10 червня) коренеплоди краще зберігаються зимою. Для делікатесного харчування.

  • Делікатесний

    Середньостиглий – 90-100 днів. Коренеплід округлий, гладенький. Мякуш темно-червоний, солодкий, без білих прожилок. Смакові якості високі. Урожайність 3-4 кг/м2. Маса плоду 150-250 г. Добре зберігається взимку. При пізньому висіві (1-10 червня) коренеплоди краще зберігаються зимою. Для делікатесного харчування.

  • Детройт

    Середньоранній - 80-105 днів. Формує круглі, дуже красиві коренеплоди з гладенькою шкіркою і невеликою розеткою листків. Консистенція м’якоті коренеплоду ніжна, забарвлення темно-червоне. Маса коренеплоду 170-190г. Смакові якості дуже високі. Урожайність до 5,5 кг/м2. Добре транспортується. Сорт універсального призначення.

  • ДЕТРОЙТ (20 г)

    Середньоранній - 80-105 днів. Формує круглі, дуже красиві коренеплоди з гладенькою шкіркою і невеликою розеткою листків. Консистенція м’якоті коренеплоду ніжна, забарвлення темно-червоне. Маса коренеплоду 170-190г. Смакові якості дуже високі. Урожайність до 5,5 кг/м2. Добре транспортується. Сорт універсального призначення.

  • ДЕТРОЙТ (20 г)

    Середньоранній - 80-105 днів. Формує круглі, дуже красиві коренеплоди з гладенькою шкіркою і невеликою розеткою листків. Консистенція м’якоті коренеплоду ніжна, забарвлення темно-червоне. Маса коренеплоду 170-190г. Смакові якості дуже високі. Урожайність до 5,5 кг/м2. Добре транспортується. Сорт універсального призначення.

  • Египетський плоский

    Скоростиглий – 110-125 днів. Коренеплід плоский, висотою 6-12см, масою 150-350г; заглиблений в землю наполовину. Забарвлення коренеплоду темно-червоне. Лежкість добра. М’якуш ніжний, темно-бордовий з фіолетовим відтінком. Урожайність 3,1-4,6 кг/м2. Для осінньо-зимового використання.

  • ЕГИПЕТСЬКИЙ ПЛОСКИЙ (20 г)

    Скоростиглий – 110-125 днів. Коренеплід плоский, висотою 6-12см, масою 150-350г; заглиблений в землю наполовину. Забарвлення коренеплоду темно-червоне. Лежкість добра. М’якуш ніжний, темно-бордовий з фіолетовим відтінком. Урожайність 3,1-4,6 кг/м2. Для осінньо-зимового використання.

  • ЕГИПЕТСЬКИЙ ПЛОСКИЙ (20 г)

    Скоростиглий – 110-125 днів. Коренеплід плоский, висотою 6-12см, масою 150-350г; заглиблений в землю наполовину. Забарвлення коренеплоду темно-червоне. Лежкість добра. М’якуш ніжний, темно-бордовий з фіолетовим відтінком. Урожайність 3,1-4,6 кг/м2. Для осінньо-зимового використання.

  • КАДЕТ (20 г)

    Середньостиглий – 125-140 днів. Коренеплід округлий, з гладенькою шкіркою і невеликою розеткою листків. Консистенція м’якоті коренеплоду ніжна, забарвлення темно-червоне, без кілець, ніжна, солодка. Маса коренеплоду 170-340г. Сорт високотоварний. Смакові якості дуже високі. Урожайність 45-5,5 кг/м2. Добре транспортується. Сорт універсального призначення. Добре росте на удобрених, родючих, легких ґрунтах. Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів.

  • Кедрі

    Середньостиглий – 95-120 днів. Високоврожайний сорт. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоний з темно-фіолетовим відтінком, діаметром 4-6см, легко виймається з ґрунту, масою 200-320г. М’якуш темно-червоний, соковитий, без білих прожилок, дуже смачний. Урожайність 4,1-6,9 кг/м2. Для зимового зберігання і переробки.

  • КОМАНДОР (20 г)

    Середньостиглий – 125-130днів. Урожайний. Коренеплід циліндричної форми, легко виривається, маса 180-340г, без серцевини. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Урожайність 4,1-4,6 кг/м2. Для зимового зберігання і переробки. Культура відносно жаростійка. Сорт стійкий до хвороб. Коренеплоди добре зберігаються всю зиму без втрат смакових і товарних якостей. При пізньому висіві (1-10 червня) отримують коренеплоди, які краще зберігаються зимою.