fbpx Квасоля | НК-ЕЛІТ Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Насіння Квасоля АВГУСТА ( 20 г), кущова /на зерно/

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 82-95 днів. Кущ прямостоячий, висотою 30 см. Стручки зеленого забарвлення, довжиною 12-13 см, з 6-8 зернами. Насіння овально-елептичної форми, дуже гарні смакові якості. Висівають насіння у відкритий грунт, після того, як мине загроза нічних заморозків. Сорт посухостійкій, дає високі і стабільні врожаї, навіть при несприятливих умовах. Використовують тільки сухе зерно. Рекомендуеться для вживання у вареному вигляді.

  • Насіння Квасоля БЕРГОЛЬД ( 20 г), спаржева

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 65-70 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 12-13см, жовтого забарвлення, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • Насіння Квасоля Вігна ЛЮДМИЛА ( 10 г)

    Однорічна витка рослина, довжиною до 2,5м. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна - 97-121днів. Стручки довжиною 60-80см, шириною близько 1см, світло-зеленого кольору, м’ясисті, без волокна, високих смакових якостей. Стручки збирають незрілими, оскільки у цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії у вареному, смаженому і консервованому вигляді

  • Насіння Квасоля Вігна МЕТРО БРАУН ( 10 г)

    Однорічна витка рослина, довжиною 2,5-3м. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 100-120днів. Боби довжиною 50-80см, шириною 0,5-1см, світло-зеленого кольору, м’ясисті, без волокна, високих смакових якостей. Боби збирають незрілими, так як у цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії у вареному, смаженому і консервованому вигляді. Рослину можна використовувати для вертикального озеленення.

  • Насіння Квасоля ГАЛОПКА ( 20 г), спаржева

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 65-70 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Боби довгі, довжиною -12-14см, шириною 10-12мм, кремово-жовті, прямі, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • Насіння Квасоля ГАРМОНІЯ ( 10г ) /на зерно/

    Сорт середньостиглий (від появи сходів до початку дозрівання - 55-67 днів). Один з кращих лущильних сортів для кулінарії. Рослина кущова, висотою 30 – 35см, міцна. Боби довжиною 12-15см, прямі, добре наповнені. Зерна яскраво-білі, дуже добре проварюються і при цьому зберігають форму і колір, мають чудовий смак. Рослина посухостійка. Вживають у вареному, тушкованому, консервованому вигляді.
    Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля Готика (10 г)/ на зерно

    Середньостиглий сорт квасолі на сухе зерно. Високоврожайна. Від масових сходів до біологічної стиглості зерна - 90-95 днів. Рослина виростає у висоту-35-40см. Боби довжиною 12-15см, прямі, добре наповнені. Зерна яскраво-білі, дуже добре проварюються і при цьому зберігають форму і колір, мають чудовий смак. Рослина посухостійка. Вживають у вареному, тушкованому, консервованому вигляді. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ЕУРЕКА ( 20 г), кущова /на зерно/

    Рання, до технічної стиглості 48-54 дні, до достигання насіння – 85-88 днів. Використовують сухе насіння. Рослина кущова, ком пактна, середньо гілляста, висотою 35-40 см. Боби зелені, довжиною до 15 см, на рослині 10-12 штук. Насіння овальне, біле, велике. Урожайність насіння 0,3-0,4 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Смакові якості добрі. Використовують в вареному вигляді.

  • Насіння Квасоля ЗІРОНЬКА (20 г) спаржева

    Високоврожайний спаржевий сорт має короткий період вегетації - дозрівання спаржі відбувається вже на 41-50-ий день після появи всходів. Рослина невисока, компактна, висотою біля 40см. Має м’ясисту, без волоконну лопатку, високих смакових якостей. Збір лопаток проводять вибірково, коли почне формуватися насіння. Використовується для безпосереднього споживання у кулінарії. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ІНЬ ЯНЬ ( 10 г )

    Ультраранній сорт кущової квасолі. Рослина компактна. Формує стручки жовтого кольору з яскравим чорно-білим насінням. Боби соковиті, солодкі, без грубих волокон. Мають дуже високі смакові якості. Насіння також дуже смачне. Розварюються швидко, навіть без замочування. Квасоля використовується для приготування різних страв, консервування та заморозки. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля КАВОВЕ ЗЕРНЯТКО ( 10 г ), кущова /на зерно/

    Висоврожайний смачний сорт. Дозріває через -100-105днів після всходів. Рослина кущового типу, кущ компактний, висотою 35-40см, не потребує підв’язки. Боби довгі, жовті до 20см, містять до 10 зернин. Зрілі зерна дивовижні за кольором та розміром – нагадують зерна добірної кави. Смак зерна відмінний, маслянистий, насичений. Сорт лущильний призначений для збору повністю дозрівших квасолин. Квасоля використовується для приготування різних страв, консервування та заморозки. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля КАЛИНКА НІЖИНСЬКА ( 20 г), кущова /на зерно/

    До технічної стиглості 48-55 дні, до достигання насіння – 85-90 днів. Використовують сухе насіння. Рослина кущова, компактна, середньо гілляста, висотою 35-40 см. Боби зелені, довжиною 10-12 см, на рослині 10-12 штук. Насіння ниркоподібне, червоного відтінку, середнього розміру. Урожайність насіння 0,2-0,3 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Смакові якості добрі. Використовують в вареному вигляді.

  • Насіння Квасоля КРЕМ БРЮЛЕ ( 10 г ) /на зерно/

    Популярний, ранньостиглий, кущовий сорт. Рослина кущова, висотою 30-40см. Стручок 12-15см довжиною, жовтий. Насіння овальне, світло-кремове, з темними цятками, смак приємний, ніжний. Дуже смачні боби, які спочатку використовують в якості спаржі, а вдруге збирають на сухе зерно. Цей сорт не вимогливий до ґрунту, стійкий до спеки. До того ж він відрізняється високими смаковими якостями. Універсальність сорту дозволяє використовувати його на різних стадіях дозрівання, вживати у вареному, тушкованому, консервованому вигляді. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ПАНТЕРА ( 20 г), спаржева

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – біля 75 днів. Рослина середньої висоти. Стручки частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх стручків робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Стручки дуже довгі, довжиною 14-16см, прямі, м’ясисті, які переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих стручків. Смакові якості добрі. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді.

  • Насіння Квасоля ПРИСАДИБНА ЗЕЛЕНА ( 20 г), спаржева

    Рання, до технічної стиглості 48-54 дні, до достигання насіння – 85-88 днів. Рослина кущова, компактна, середньо гілляста, висотою 40-50 см. Боби зелені, довжиною до 20 см, на рослині 10-12 штук. Насіння ниркоподібне, біле. Урожайність лопаток 1,4-1,9 кг/м2, насіння 0,3-0,4 кг/м2. Смакові якості добрі. Вміст сухої речовини в лопатках 10%, цукру – 1,8%, вітаміну С – 22,8 мг/%. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді. Рослина теплолюбна. Відносно стійка до хвороб.

  • Насіння Квасоля РІЗДВЯНА Лімська (20 г), кущова /на зерно/

    Середньостиглий сорт. Сорт екзотичний, урожайний, хворобостійкий. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна - 85-96 днів. Кущ висотою 60-70см. Стручки світло-зеленого забарвлення, довжиною 9-12см, з 4-5 насінинами, багатими на корисні елементи, що знижують рівень холестерину, прискорюють метаболічні процеси, сприяють кровотворенню, зниження ризику виникненню шлунково-кишкових хвороб. Плоди мають приємний смак вершкового масла. Висівають насіння у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків.

  • Насіння Квасоля СКУБА ( 20 г), спаржева

    Ранньостигла – 70-80 днів. Рослина кущова, компактна, висотою 40-50 см. Боби зелені, довжиною 13-16см, на рослині 10-12 штук. Урожайність лопаток 1,4-1,9 кг/м2, насіння 0,3-0,4 кг/м2. Смакові якості добрі. Довжина лопатки – 13-16см. Вміст сухої речовини в лопатках 10%, цукру – 1,8%, вітаміну С – 22,8 мг/%. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді.

  • Насіння КВАСОЛЯ Спаржева БОГЕМА (20 г)

    Середньостиглий спаржевий, високоврожайний сорт високих смакових якостей, виткого типу. Рослини заввишки 2,5 - 2,8 м, вимагають підпор. Має м'ясисту, сильну сплющену, без волоконну лопатку, жовто-золотистого забарвлення із слабкими антоціановими смугами. Збір лопаток проводять вибірково, коли почне формуватися насіння. Використовується для безпосереднього споживання у свіжому вигляді та консервування. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ТІТАНІЯ ( 20 г), спаржева

    Середньостиглий сорт: від посіву до збору урожаю – 70-75 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Боби довгі, плоскі, довжиною -13-15см, шириною 17мм, жовтого забарвлення, прямі, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Насіння оливково-зелене. Має високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • Насіння Квасоля ФАЙНІ КОЛЕЖАНКИ ( 20 г), спаржева

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 64-69днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 12-13см, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів. Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • Насіння Квасоля ЧОРНА ЧЕРЕПАХА (10 г ) /на зерно/

    Мексиканська чорна квасоля. Цей сорт вирощується, як стручкова спаржева квасоля, так як стручки довгий час залишаються ніжними, але його головне призначення-це сухий біб з високоякісним зерном, незамінним в багатьох мексиканських стравах, таких як супи, буріто і вегетаріанські чилі. Квасолина розміром з горошину з багатим смаком і м'ясистої структурою, багатою антиоксидантами, завдяки своєму забарвленню. До збору сухого насіння - 100 днів від сходів, лопатки збирають через 60 днів. Рослина напівкущова, кущ розлогий висотою 90см при цьому стручки розташовуються високо над землею.

  • РЯБУШКА (10 г) на зерно

    Середньостиглий -100-120днів від посіву до збирання. Рослина витка, потребує опори, висотою до 3м. Стручки довжиною до 13 см, жовто-зеленого кольору, в молочної стиглості, коли не сформований пергаментний шар і стручки цілком використовуються в кулінарії, містять 8-10насінин. Період стиглості зерна визначається за кольором стручків - він змінюється з зеленого до жовтого з фіолетовими розводами. Колір насіння квасолі — чорний з плями бордового кольору з кремовими, формою нагадує нирку. Смакові якості відмінні. Для кулінарної переробки як стручків, так і зерен.

  • ТОСІК ( 20 г), спаржева

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 81-92 дні. Кущ прямостоячий, висотою 30-40см. Стручки світло-жовтого забарвлення, м’ясисті, без волокон, довжиною 12-14см, з 6-8 зернами. Насіння гарних смакових якостей, овально-еліптичної форми. Висівають насіння у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків. Сорт  посухостійкий, дає високі і стабільні врожаї навіть при несприятливих умовах.