Каталог
Насіння Патисон Перлинка
Ранньостиглий сорт патисона універсального призначення для вирощування у всіх регіонах України. Вегетаційний період 45 – 47 днів. Білі зубчасті плоди тарілчастої форми. У технічній стиглості діаметр патисона 12 – 15 см, в біологічній – 24 – 27 см. Маса товарного плоду 300 – 310 г. Патисон містить: 7,5 сухої речовини, 4,2% цукру, 26 мг% аскорбінової кислоти. Володіє соковитою, солодкою, ніжною, щільною м'якоттю. У консервованому вигляді смакові якості оцінюються в 5 балів.
Насіння Патисон ПЕРЛИНКА (10 г)
Ранньостиглий сорт патисона універсального призначення для вирощування у всіх регіонах України. Вегетаційний період 45 – 47 днів. Білі зубчасті плоди тарілчастої форми. У технічній стиглості діаметр патисона 12 – 15 см, в біологічній – 24 – 27 см. Маса товарного плоду 300 – 310 г. Патисон містить: 7,5 сухої речовини, 4,2% цукру, 26 мг% аскорбінової кислоти. Володіє соковитою, солодкою, ніжною, щільною м'якоттю. У консервованому вигляді смакові якості оцінюються в 5 балів.
Насіння Патисон ПОМАРАНЧЕВИЙ ( 10 г)
Сорт ранньостиглого універсального патисона. Рекомендований для вирощування у всіх регіонах України. Маса одного плоду від 50 до 600 г, діаметр 11 – 14 см. У фазі технічної стиглості плоди набувають золотистого кольору. Форма патисона тарілчаста, зубчаста. Біло-жовта м'якоть володіє соковитим, солодким смаком. Плоди містять 6 – 9,8 сухої речовини, 9 мг% вітаміну С, 5,4 – 7% цукру. Консервовані плоди за смаковими якостям оцінюються в 4,9 бали. Характеризується відносною стійкістю до борошнистої роси.
Насіння Патісон оранжевий
Ранньостиглий – до 100 днів. Рослина кущова. Плід дископодібний зі слабою зубчатістю на краях. Маса плоду 360г. Поверхня гладенька, слабо сегментована, жовта. Мякоть біла, хрустка, слабо солодка. Урожайність 5,2-6,5 кг/м2. Використовується у переробленому та консервованому вигляді.