Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Патисон білий

    Середньостиглий – 55-67 днів. Рослина кущова, гілляста, високоврожайна. Плоди сплюснуті, тарілкоподібної форми, з зубчастими краями. Маса плодів 12-210 г. Забарвлення плодів в технічній стиглості біле. М’якуш білий, щільний. Плоди мають відмінні смакові якості. Урожайність 2,5-3,2 кг/м2. Використовують для консервації та приготування овочевих страв. Культура теплолюбива. Стійка до хвороб. Висівають у травні. У вологому грунті сходи з’являються на 8-9-й день після посіву. Глибина посіву 3-4 см

  • Патисон жовтий

    Ранньостиглий – до 100 днів. Рослина кущова. Плід дископодібний зі слабою зубчатістю на краях. Маса плоду 360г. Поверхня гладенька, слабо сегментована, жовта. Мякоть біла, хрустка, слабо солодка. Урожайність 5,2-6,5 кг/м2. Використовується у переробленому та консервованому вигляді.

  • ПАТИСОН ПЕРЛИНКА (20г)

    Ранньостиглий сорт патисона універсального призначення для вирощування у всіх регіонах України. Вегетаційний період 45 – 47 днів. Білі зубчасті плоди тарілчастої форми. У технічній стиглості діаметр патисона 12 – 15 см, в біологічній – 24 – 27 см. Маса товарного плоду 300 – 310 г. Патисон містить: 7,5 сухої речовини, 4,2% цукру, 26 мг% аскорбінової кислоти. Володіє соковитою, солодкою, ніжною, щільною м'якоттю. У консервованому вигляді смакові якості оцінюються в 5 балів.

  • ПАТИСОН ПОМАРАНЧЕВИЙ (20г)

    Сорт ранньостиглого універсального патисона. Рекомендований для вирощування у всіх регіонах України. Маса одного плоду від 50 до 600 г, діаметр 11 – 14 см. У фазі технічної стиглості плоди набувають золотистого кольору. Форма патисона тарілчаста, зубчаста. Біло-жовта м'якоть володіє соковитим, солодким смаком. Плоди містять 6 – 9,8 сухої речовини, 9 мг% вітаміну С, 5,4 – 7% цукру. Консервовані плоди за смаковими якостям оцінюються в 4,9 бали. Характеризується відносною стійкістю до борошнистої роси.