Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Батун П`єро

    Середньостиглий - 105-110 днів. Багаторічна рослина. Салатного призначення. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють. Смак напівгострий. Урожайність 1,2-2,6 кг/м2. Добре росте в тіні, переносить посуху. Листя відростає ранньою весною, як тільки зійде сніг. Є джерелом перших вітамінів. Використовують свіжі листки на зелень.

  • БАТУН П'ЄРО ( 10 г)

    Середньостиглий - 105-110 днів. Багаторічна рослина. Салатного призначення. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють. Смак напівгострий. Урожайність 1,2-2,6 кг/м2. Добре росте в тіні, переносить посуху. Листя відростає ранньою весною, як тільки зійде сніг. Є джерелом перших вітамінів. Використовують свіжі листки на зелень.

  • Брауншвайгер

    Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до настання технічної стиглості - 90-100 днів. Цибулини округлі, велики, масою 140-180 г, напівгострого смаку, гарних смакових якостей. Забарвлення луски темно-червоного кольору. Яскраві червоні кільця цього сорту є відмінною прикрасою будь-якої кулінарної страви. Рекомендується для вирощування в однорічній культурі з насіння.

  • ВОЛЬСЬКА ( 10 г )

    Середньостиглий – 116-127нів. Універсальний, високоврожайний, транспортабельний сорт. Цибулини округлі, щільні, вагою 80-95г. Сухі зовнішні луски темно-золотистого кольору, внутрішні – білі, гострі на смак, м’ясисті. Цибулина визріває і зберігається добре. Використовують в кулінаріїї  в будь-якому вигляді протягом року. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • ГАЛАНТ ( 10 г )

    Середньостиглий – 115-125нів. Універсальний високоврожайний, транспортабельний сорт. Цибулини округлі, щільні, вагою 80-100г. Сухі зовнішні луски темно-золотистого кольору, внутрішні – білі, гострі на смак, м’ясисті. Цибулина визріває і зберігається добре. Використовують в кулінаріїї  в будь-якому вигляді протягом року. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Глобус

    Середньостигла – 92-98 днів. Універсального призначення. Вирощують з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або видовжено округла, масою 90-150г, соковита, з гострим смаком, коричневого або світло-коричневого забарвлення. Урожайність 4-5 кг/м2. Найкращий сорт для зимового зберігання. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді.

  • ГЛОБУС (10 г)

    Середньостигла – 92-98 днів. Універсального призначення. Вирощують з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або видовжено округла, масою 90-150г, соковита, з гострим смаком, коричневого або світло-коричневого забарвлення. Урожайність 4-5 кг/м2. Найкращий сорт для зимового зберігання. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді.

  • ГЛОБУС (16 г)

    Середньостигла – 92-98 днів. Універсального призначення. Вирощують з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або видовжено округла, масою 90-150г, соковита, з гострим смаком, коричневого або світло-коричневого забарвлення. Урожайність 4-5 кг/м2. Найкращий сорт для зимового зберігання. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді.

  • Запашна

    Багаторічна рослина. Листя плоске, темно-зеленого кольору зі слабким восковим нальотом, довжиною 35-60см. Зелень залишається соковитою та ніжною протягом всього вегетаційного періоду. Зріз листя проводять 2-3 рази на сезон при їх відростанні в 25-30см. В рік посіву зелень не зрізують. Їх споживають у свіжому та соленому вигляді, молоді стрілки солять і маринують. Рослинам потрібен полив, прополка, рихлення та підкормка.

  • ЗОЛОТИСТА (10г)

    Середньостиглий сорт -90-110днів. Високоврожайний. Вирощують з насіння як однорічну культуру. Висівають у квітні та під зиму. Цибулини округлі, золотисто-жовтого забарвлення, масою 80-140г, напівгострого смаку. Сорт стійкий до пероноспорозу. Лежкість після 7-ми місяців зберігання 90%. Використовують для споживання у свіжому вигляді та тривалого зберігання.

  • Ластівка, шнітт

    Середньостиглий багаторічний сорт цибулі типу шнітт для вирощування у відкритому ґрунті. Рослина холодо- і морозостійка, зимує у відкритому ґрунті. Вегетацію начинає рано весною, як тільки зійде сніг. Цибуля-шнітт містить велику кількість вітамінів, відмінно підходить для вживання в свіжому вигляді, при приготуванні різних салатів. В їжу використовують багаті вітамінами і білками листки, які мають напівгострий смак.

  • Луганська

    Середньопізня – 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає масою 110-120 г за один сезон. Цибулини округлі, жовті, гострі на смак, лежкі. Урожайність 1,5-2,5 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді. Культура холодостійка. Цибулина зберігає товарний вигляд до весни. Висівають у квітні та під зиму.

  • ЛУГАНСЬКА (10 г)

    Середньопізня – 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає масою 110-120 г за один сезон. Цибулини округлі, жовті, гострі на смак, лежкі. Урожайність 1,5-2,5 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.  Культура холодостійка. Цибулина зберігає товарний вигляд до весни. Висівають у квітні та під зиму. 

  • ЛУГАНСЬКА (16 г)

    Середньопізня – 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає масою 110-120 г за один сезон. Цибулини округлі, жовті, гострі на смак, лежкі. Урожайність 1,5-2,5 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді. Культура холодостійка. Цибулина зберігає товарний вигляд до весни. Висівають у квітні та під зиму.

  • Порей

    Середньоранній - 135-150 днів. Рослина утворює довге, плоске, зелене листя, і потовщене стебло (біла ніжка). Біла ніжка має довжину 15-30см. Має особливість - накопичувати вітамін «С» при зберіганні. Прибраний з грядки, зберігають прикопаним у вологий пісок у вертикальному положенні всю зиму. Рекомендується для використання восени і взимку, у свіжому та сушеному вигляді в домашній кулінарії.

  • РАННЯ / тип КЕНДІ / (10 г)

    Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до полягання листя - 90-103днів. Цибулини округлі, масою 90-140г, гострого смаку, забарвлення верхніх лусочок бронзово-коричневе. Сорт ціниться за відмінні смакові та товарні якості, за добру транспортабельність та лежкість. Рекомендується для вирощування в однорічній культурі з насіння, а також через сіянку.

  • Халцедон

    Середньостигла – до 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає цибулина. Універсального призначення. Цибулина округла, масою 120-150 г, соковита, з гострим смаком. Урожайність 4-5 кг/м2. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді та для тривалого зимового зберігання.

  • ХАЛЦЕДОН (10 г)

    Середньостигла – до 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає цибулина. Універсального призначення. Цибулина округла, масою 120-150 г, соковита, з гострим смаком. Урожайність 4-5 кг/м2. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді та для тривалого зимового зберігання.