Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Амфора

    Середньостиглий - 105-115 днів. Високоврожайний, універсального призначення. Однорічка-при ранньому висіві виростає цибулина. Цибулина обернено яйцеподібної форми, масою 90-130 гр, соковита, з напівгострим смаком, зовнішні сухи луски рожево-фіолетові. Урожайність 2,5-2,9 кг/м2, Сорт стійкий до переноспорозу. Використовують у свіжому вигляді та для зберігання.

  • Батун П`єро

    Середньостиглий - 105-110 днів. Багаторічна рослина. Салатного призначення. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють. Смак напівгострий. Урожайність 1,2-2,6 кг/м2. Добре росте в тіні, переносить посуху. Листя відростає ранньою весною, як тільки зійде сніг. Є джерелом перших вітамінів. Використовують свіжі листки на зелень.

  • Батун П`єро

    Середньостиглий - 105-110 днів. Багаторічна рослина. Салатного призначення. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють. Смак напівгострий. Урожайність 1,2-2,6 кг/м2. Добре росте в тіні, переносить посуху. Листя відростає ранньою весною, як тільки зійде сніг. Є джерелом перших вітамінів. Використовують свіжі листки на зелень.

  • БАТУН П'ЄРО ( 10 г)

    Середньостиглий - 105-110 днів. Багаторічна рослина. Салатного призначення. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють. Смак напівгострий. Урожайність 1,2-2,6 кг/м2. Добре росте в тіні, переносить посуху. Листя відростає ранньою весною, як тільки зійде сніг. Є джерелом перших вітамінів. Використовують свіжі листки на зелень.

  • Брауншвайгер

    Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до настання технічної стиглості - 90-100 днів. Цибулини округлі, велики, масою 140-180 г, напівгострого смаку, гарних смакових якостей. Забарвлення луски темно-червоного кольору. Яскраві червоні кільця цього сорту є відмінною прикрасою будь-якої кулінарної страви. Рекомендується для вирощування в однорічній культурі з насіння.

  • Глобус

    Середньостигла – 92-98 днів. Універсального призначення. Вирощують з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або видовжено округла, масою 90-150г, соковита, з гострим смаком, коричневого або світло-коричневого забарвлення. Урожайність 4-5 кг/м2. Найкращий сорт для зимового зберігання. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді.

  • Глобус

    Середньостигла – 92-98 днів. Універсального призначення. Вирощують з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або видовжено округла, масою 90-150г, соковита, з гострим смаком, коричневого або світло-коричневого забарвлення. Урожайність 4-5 кг/м2. Найкращий сорт для зимового зберігання. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді.

  • ГЛОБУС ( 16 г)

    Середньостигла – 92-98 днів. Універсального призначення. Вирощують з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або видовжено округла, масою 90-150г, соковита, з гострим смаком, коричневого або світло-коричневого забарвлення. Урожайність 4-5 кг/м2. Найкращий сорт для зимового зберігання. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді.

  • Луганська

    Середньопізня – 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає масою 110-120 г за один сезон. Цибулини округлі, жовті, гострі на смак, лежкі. Урожайність 1,5-2,5 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді. Культура холодостійка. Цибулина зберігає товарний вигляд до весни. Висівають у квітні та під зиму.

  • ЛУГАНСЬКА ( 16 г)

    Середньопізня – 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає масою 110-120 г за один сезон. Цибулини округлі, жовті, гострі на смак, лежкі. Урожайність 1,5-2,5 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді. Культура холодостійка. Цибулина зберігає товарний вигляд до весни. Висівають у квітні та під зиму.

  • Порей

    Середньоранній - 135-150 днів. Рослина утворює довге, плоске, зелене листя, і потовщене стебло (біла ніжка). Біла ніжка має довжину 15-30см. Має особливість - накопичувати вітамін «С» при зберіганні. Прибраний з грядки, зберігають прикопаним у вологий пісок у вертикальному положенні всю зиму. Рекомендується для використання восени і взимку, у свіжому та сушеному вигляді в домашній кулінарії.

  • Порей ЙОЛАНТ

    Середньоранній - 135-150 днів. Рослина утворює довге, плоске, зелене листя, і потовщене стебло (біла ніжка). Біла ніжка має довжину 15-30см. Має особливість - накопичувати вітамін «С» при зберіганні. Прибраний з грядки, зберігають прикопаним у вологий пісок у вертикальному положенні всю зиму. Рекомендується для використання восени і взимку, у свіжому та сушеному вигляді в домашній кулінарії.

  • РАННЯ ( 16 г)

    Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до полягання листя - 90-103днів. Цибулини округлі, масою 90-140г, гострого смаку, забарвлення верхніх лусочок бронзово-коричневе. Сорт ціниться за відмінні смакові та товарні якості, за добру транспортабельність та лежкість. Рекомендується для вирощування в однорічній культурі з насіння, а також через сіянку.

  • Халцедон

    Середньостигла – до 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає цибулина. Універсального призначення. Цибулина округла, масою 120-150 г, соковита, з гострим смаком. Урожайність 4-5 кг/м2. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді та для тривалого зимового зберігання.

  • Халцедон

    Середньостигла – до 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає цибулина. Універсального призначення. Цибулина округла, масою 120-150 г, соковита, з гострим смаком. Урожайність 4-5 кг/м2. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді та для тривалого зимового зберігання.

  • ХАЛЦЕДОН ( 16 г)

    Середньостигла – до 130 днів. Однорічка - при ранньому висіві виростає цибулина. Універсального призначення. Цибулина округла, масою 120-150 г, соковита, з гострим смаком. Урожайність 4-5 кг/м2. Сорт стійкий до пероноспорозу. Використовують у свіжому вигляді та для тривалого зимового зберігання.