Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Ароматна, листова

    До технічної стиглості – 80-90 днів. Вирощують розсадним способом. В перший рік формує розетку прикореневих листків та розгалужений коренеплід. Урожайність зелені 1,5-1,8 кг/м2. Листки і коренеплоди містять багато вітаміну С і каротину. Взимку коренеплоди можна використовувати для вигонки листків у теплиці. Використовується, як спеція.

  • Паскаль, черешкова

    Середньоранній сорт. Період вегетації від сходів до технічної стиглості - 100-120днів. Черешки зеленого забарвлення, товсті, м’ясисті, висотою 38-50см. Листки ароматні, темно-зелені, ніжного смаку. Використовується для споживання у свіжому та вареному виді, в салатах, соусах, бульйонах та як приправа у сушеному вигляді. В їжу використовують черешки та листки.  Вирощують розсадним способом.

  • Празький Гігант, коренева

    Середньостиглий сорт з великими коренеплодами. Вегетаційний період - 120-130 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди великі, мають сильний пряний аромат. М'якоть біла, ніжна і соковита. Форма плодів округла. Середня маса коренеплодів 500г. Розгалуження в коренеплодів відсутні. Смакові якості відмінні. Лежкість при зберіганні дуже висока. Коренеплід широко використовується в кулінарії, ідеально підходить для консервування, сушіння. Вирощують розсадним способом.

  • Чорномор, коренева

    Ранньостиглий - 130 днів. Коренеплід м’ясистий, сірувато-білий, округлий, масою до 350 г. М’якуш білий, ніжний. Урожайність 2,3-4 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Насіння перед посівом замочують на 1 добу у воді. Вирощують через розсаду.Має високі дієтичні властивості та смакові якості. Використовують у свіжому вигляді та в кулінарії.