Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Ароматна, листова

    До технічної стиглості – 80-90 днів. Вирощують розсадним способом. В перший рік формує розетку прикореневих листків та розгалужений коренеплід. Урожайність зелені 1,5-1,8 кг/м2. Листки і коренеплоди містять багато вітаміну С і каротину. Взимку коренеплоди можна використовувати для вигонки листків у теплиці. Використовується, як спеція.

  • Чорномор, коренева

    Ранньостиглий - 130 днів. Коренеплід м’ясистий, сірувато-білий, округлий, масою до 350 г. М’якуш білий, ніжний. Урожайність 2,3-4 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Насіння перед посівом замочують на 1 добу у воді. Вирощують через розсаду.Має високі дієтичні властивості та смакові якості. Використовують у свіжому вигляді та в кулінарії.

  • Чорномор, коренева

    Ранньостиглий - 130 днів. Коренеплід м’ясистий, сірувато-білий, округлий, масою до 350 г. М’якуш білий, ніжний. Урожайність 2,3-4 кг/м2. Стійкий до хвороб. Добре зберігається взимку. Насіння перед посівом замочують на 1 добу у воді. Вирощують через розсаду.Має високі дієтичні властивості та смакові якості. Використовують у свіжому вигляді та в кулінарії.

  • Яблунева, коренева

    Ранньостиглий – 100-110 днів. Універсальний. Розетка листків невелика, складається з 15-26 темно-зелених листків. Коренеплоди плоско-округлої форми, масою 100-150г, сірувато-білого кольору. М¢якуш білий. Урожайність 3,6-5,6 кг/м2. Смакові якості відмінні, аромат листків сильний. Використовують коренеплід та листки в свіжому, сушеному вигляді, в кулінарії та для консервації.