Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Дайкон

    Середньостиглий- 70-100 днів. Коренеплід білий, видовженно ціліндричної форми. Довжина 22-35см, маса 100-400г. Використовують у свіжому та консервованому вигляді.

  • Дайкон "Клик слона"

    Середньостиглий- 70-100 днів. Коренеплід білий, видовженно ціліндричної форми. Довжина 22-35см, маса 100-400г. Використовують у свіжому та консервованому вигляді.

  • ДАЙКОН "КЛИК СЛОНА" ( 20 г)

    Середньостиглий- 70-100 днів. Коренеплід білий, видовженно ціліндричної форми. Довжина 22-35см, маса 100-400г. Використовують у свіжому та консервованому вигляді.

  • Дайкон "Миновазе"

    Середньостиглий 55-65 днів. Коренеплід білий з світло-зеленою пігментацією. Видовжено-циліндричної форми, наполовину заглиблений в ґрунт, довжиною 25-35см, діаметром 5-7см, масою 250-450г. М’якуш білий, ніжний, щільний, дуже соковитий. Урожайність 4-7кг/м2. Використовують у свіжому та консервованому вигляді.

  • ДАЙКОН ( 20 г)

    Середньостиглий- 70-100 днів. Коренеплід білий, видовженно ціліндричної форми. Довжина 22-35см, маса 100-400г. Використовують у свіжому та консервованому вигляді.

  • Маргеланська зимова

    Середньоранній - 65-80 днів. Коренеплоди великі, з гладенькою поверхнею, темно-зеленого забарвлення з білим кінчиком, діаметром 6-9см, масою 210-480г, на 2/3 заглиблені у ґрунт. М’якуш світло-зелений, соковитий, слабо гострого смаку. Для споживання в літній період висів проводять ранньою весною, для зберігання - в липні. Використовують для споживання у свіжому вигляді, зимового зберігання, а також в лікувально-профілактичних цілях.

  • Сквирська чорна

    Середньостигла - 90-110 днів. Коренеплід плескато-округлий, чорний, масою 280-450г. М’якуш білий, щільний, соковитий, має приємний слабо гострий смак. Урожайність до 9 кг/м2. Має високі смакові якості. Добре зберігається до весни. Для літнього та зимового використання, при лікуванні застуди.

  • СКВИРСЬКА ЧОРНА (20 г)

    Середньостигла - 90-110 днів. Коренеплід плескато-округлий, чорний, масою 280-450г. М’якуш білий, щільний, соковитий, має приємний слабо гострий смак. Урожайність до 9 кг/м2. Має високі смакові якості. Добре зберігається до весни. Для літнього та зимового використання, при лікуванні застуди.

  • Циліндра

    Середньостиглий сорт. Період вегетації 90-100 днів. Коренеплоди великі, масою 220-350г, циліндричної форми. Забарвлення шкірки чорного кольору. М’якуш білий, щільний та соковитий, гарних смакових якостей. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання - у першій декаді липня. Використовується для споживання у свіжому вигляді та тривалого зимового зберігання.

  • Червона зимова

    Середньостигла - 90-110 днів. Коренеплід плескато-округлий, червоний, масою 270-430г. М’якуш білий, щільний, соковитий, має приємний слабо гострий смак. Урожайність 4,5-6 кг/м2. Має високі смакові якості. Добре зберігається до весни. Для літнього та зимового використання, при лікуванні застуди.

  • ЧЕРВОНА ЗИМОВА (20 г)

    Середньостигла - 90-110 днів. Коренеплід плескато-округлий, червоний, масою 270-430г. М’якуш білий, щільний, соковитий, має приємний слабо гострий смак. Урожайність 4,5-6 кг/м2. Має високі смакові якості. Добре зберігається до весни. Для літнього та зимового використання, при лікуванні застуди.