Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • 18-днів

    Ранньостиглий - 18-20 днів. Коренеплід червоний, з білим кінчиком, видовжено-циліндричної форми. М’якуш соковитий, білий, слабо гострий на смак. Урожайність до 2,3 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.Культура холодостійка. Стійкий до посухи, понижених температур, стрілкування. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Ціниться за скоростиглість. У вологому ґрунті сходи з’являються на 8-9-й день після посіву.

  • 18-ДНІВ ( 20 г)

    Ранньостиглий - 18-20 днів. Коренеплід червоний, з білим кінчиком, видовжено-циліндричної форми. М’якуш соковитий, білий, слабо гострий на смак. Урожайність до 2,3 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.Культура холодостійка. Стійкий до посухи, понижених температур, стрілкування. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Ціниться за скоростиглість. У вологому ґрунті сходи з’являються на 8-9-й день після посіву.

  • 18-ДНІВ (20 г)

    Ранньостиглий - 18-20 днів. Коренеплід червоний, з білим кінчиком, видовжено-циліндричної форми. М’якуш соковитий, білий, слабо гострий на смак. Урожайність до 2,3 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.Культура холодостійка. Стійкий до посухи, понижених температур, стрілкування. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Ціниться за скоростиглість. У вологому ґрунті сходи з’являються на 8-9-й день після посіву.

  • Базис

    Ранньостиглий – 21-25 днів. Коренеплоди рожево-червоні, овальні з білим кінчиком, діаметром 3,0-3,5 см. М’якуш соковитий, слабо-гострий на смак. Урожайність до 1,7 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті. Висівають в 5-6 строків з інтервалом 7-8 днів. Стійкий до цвітухи. Використовують у свіжому вигляді.

  • Богиня

    Ранньостиглий - 22-25 днів. Коренеплід видовжено-овальний, рожево-червоний з білим кінчиком, масою 18-30 г, наполовину заглиблений у ґрунт. М’якуш соковитий, білий, ніжний, слабо гострий, багатий вітамінами та мінеральними солями. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

  • БОГИНЯ ( 20 г)

    Ранньостиглий - 22-25 днів. Коренеплід видовжено-овальний, рожево-червоний з білим кінчиком, масою 18-30 г, наполовину заглиблений у ґрунт. М’якуш соковитий, білий, ніжний, слабо гострий, багатий вітамінами та мінеральними солями. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

  • БОГИНЯ (20 г)

    Ранньостиглий - 22-25 днів. Коренеплід видовжено-овальний, рожево-червоний з білим кінчиком, масою 18-30 г, наполовину заглиблений у ґрунт. М’якуш соковитий, білий, ніжний, слабо гострий, багатий вітамінами та мінеральними солями. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

  • Жара

    Ранньостиглий – 18-27 днів. Коренеплоди червоно-малинові, округлі або овальні, діаметром 3-3,5см, масою 13-27г, майже повністю заглиблені в землю. М’якуш білий та біло-рожевий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Смакові якості добрі. Використовують у свіжому вигляді.

  • Жара

    Ранньостиглий – 18-27 днів. Коренеплоди червоно-малинові, округлі або овальні, діаметром 3-3,5см, масою 13-27г, майже повністю заглиблені в землю. М’якуш білий та біло-рожевий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Смакові якості добрі. Використовують у свіжому вигляді.

  • ЖАРА (20 г)

    Ранньостиглий – 18-27 днів. Коренеплоди червоно-малинові, округлі або овальні, діаметром 3-3,5см, масою 13-27г, майже повністю заглиблені в землю. М’якуш білий та біло-рожевий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Смакові якості добрі. Використовують у свіжому вигляді.

  • Ілка

    Ранньостиглий – 27-30 днів. Коренеплоди червоні, округлий, діаметром 2-3см, масою 11-28г. М’якуш білий або біло-рожевий, щільний, слабо гострого смаку, соковитий, ніжний. Урожайність 1,2-2,3 кг/м2. Стійкий до високих температур, вибагливий до вологи. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою.

  • Льодова бурулька

    Среднеранний –30-40 дней. Корнеплод веретенообразный, белый, длиной до 15см, массой 30-50г. Мякоть белая, сочная, слабо острая на вкус. Урожайность 1,4-2,5 кг/ м2. Выращивают в открытой почве и под пленкой. Богатый витаминами и минеральными солями, легко усваивается организмом. Используют в свежем виде.

  • ЛЬОДОВА БУРУЛЬКА ( 20 г)

    Середньоранній –30-40 днів. Коренеплід веретеноподібний, білий, довжиною до 15см, масою 30-50г. М’якуш білий, соковитий, слабо гострий на смак. Урожайність 1,4-2,5 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Багатий вітамінами та мінеральними солями, легко засвоюється організмом. Використовують у свіжому вигляді

  • Льодяна бурулька

    Середньоранній –30-40 днів. Коренеплід веретеноподібний, білий, довжиною до 15см, масою 30-50г. М’якуш білий, соковитий, слабо гострий на смак. Урожайність 1,4-2,5 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Багатий вітамінами та мінеральними солями, легко засвоюється організмом. Використовують у свіжому вигляді

  • Мила

    Ранньостиглий – 20-23 дні. Коренеплід червоний, з білим кінчиком, циліндричної форми. М’якуш соковитий, білий, з приємним смаком. Урожайність до 2,2 кг/м2. Сорт стійкий до посухи, понижених температур, стрілкування. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

  • Ранній червоний

    Ранньостиглий – 26-29 днів. Коренеплоди червоно-малинові, округлі, діаметром 2,3-3 см, масою 14-29 г, майже повністю заглиблені в ґрунт. Поверхня гладенька. М’якуш білий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Урожайність 1,4-2,1 кг/м2. Смакові якості добрі. Використовують у свіжому вигляді.

  • Рубін

    Ранньостиглий - 21-24 дні. Коренеплоди червоно-малинові, округло-овальні, діаметром 2-3 см, масою 11-28 г. М’якуш білий або біло-рожевий, щільний, слабо гострого смаку, соковитий, ніжний. Урожайність 1,0-2,3 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Используют в свежем виде.

  • Сакса

    Ранньостиглий - 21-25 днів. Коренеплоди круглі, яскраво-червоні, середньої величини – діаметром 3,2-4,5см. М’якуш білий або біло-рожевий, щільний, слабо гострий, ніжний, соковитий. Маса коренеплоду 11-28 г. Стійкий до посухи, понижених температур, стрілкування. Урожайність 1,2-2,3 кг/м2. Найкращий у салатах.

  • САКСА (20 г)

    Ранньостиглий - 21-25 днів. Коренеплоди круглі, яскраво-червоні, середньої величини – діаметром 3,2-4,5см. М’якуш білий або біло-рожевий, щільний, слабо гострий, ніжний, соковитий. Маса коренеплоду 11-28 г. Стійкий до посухи, понижених температур, стрілкування. Урожайність 1,2-2,3 кг/м2. Найкращий у салатах.

  • Сора

    Ранньостиглий - 20-23 дні. Листки невеликі. Коренеплоди круглі, темно-червоного кольору, масою 30-35 г, діаметром 4-5 см. М’якуш білий, слабо-гострий, соковитий. Урожайність 1,4-2,2 кг/м2. Смакові якості відмінні. Використовують у свіжому вигляді.Культура холодостійка. Дуже довго зберігає товарні якості. Добре переносить засуху. Стійкий до цвітухи. Не трухлявіє. Вирощують, як навесні, так і восени. У вологому грунті сходи з’являються на 6-7-й день після посіву . Глибина посіву 2-3 см.

  • Сора

    Ранньостиглий - 20-23 дні. Листки невеликі. Коренеплоди круглі, темно-червоного кольору, масою 30-35 г, діаметром 4-5 см. М’якуш білий, слабо-гострий, соковитий. Урожайність 1,4-2,2 кг/м2. Смакові якості відмінні. Використовують у свіжому вигляді.Культура холодостійка. Дуже довго зберігає товарні якості. Добре переносить засуху. Стійкий до цвітухи. Не трухлявіє. Вирощують, як навесні, так і восени. У вологому грунті сходи з’являються на 6-7-й день після посіву . Глибина посіву 2-3 см.

  • СОРА ( 20 г)

    Ранньостиглий - 20-23 дні. Листки невеликі. Коренеплоди круглі, темно-червоного кольору, масою 30-35 г, діаметром 4-5 см. М’якуш білий, слабо-гострий, соковитий. Урожайність 1,4-2,2 кг/м2. Смакові якості відмінні. Використовують у свіжому вигляді.Культура холодостійка. Дуже довго зберігає товарні якості. Добре переносить засуху. Стійкий до цвітухи. Не трухлявіє. Вирощують, як навесні, так і восени. У вологому грунті сходи з’являються на 6-7-й день після посіву . Глибина посіву 2-3 см.

  • Французький сніданок

    Ранньостиглий - 21-25 днів. Коренеплоди циліндричної форми, яскраво-червоні, з білим кінчиком, масою 15-20 г. М’якуш соковитий, слабогострий, ніжний, пікантний. Смакові якості відмінні. Урожайність 1,3 –2,5 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

  • ФРАНЦУЗЬКИЙ СНІДАНОК ( 20 г)

    Ранньостиглий - 21-25 днів. Коренеплоди циліндричної форми, яскраво-червоні, з білим кінчиком, масою 15-20 г. М’якуш соковитий, слабогострий, ніжний, пікантний. Смакові якості відмінні. Урожайність 1,3 –2,5 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

  • Червона з білим кінчиком

    Ранньостиглий – 23-25 днів. Широко відомий сорт. Коренеплід округло-овальний, червоний з білим кінчиком, масою 20-30 г. М’якуш соковитий, білий, слабо гострий. Урожайність 1,3-2,2 кг/м2. Стійкий до цвітухи. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

  • Червона з білим кінчиком

    Ранньостиглий – 23-25 днів. Широко відомий сорт. Коренеплід округло-овальний, червоний з білим кінчиком, масою 20-30 г. М’якуш соковитий, білий, слабо гострий. Урожайність 1,3-2,2 кг/м2. Стійкий до цвітухи. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

  • ЧЕРВОНА З БІЛИМ КІНЧИКОМ (20 г)

    Ранньостиглий – 23-25 днів. Широко відомий сорт. Коренеплід округло-овальний, червоний з білим кінчиком, масою 20-30 г. М’якуш соковитий, білий, слабо гострий. Урожайність 1,3-2,2 кг/м2. Стійкий до цвітухи. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.