Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Австралієць

    Ранньостиглий – 102-112днів. Рослина напівштамбова, висотою 40см. Плід тупоконічної форми, гладенький, глянцевий, в технічній стиглості - світло-зелений, в біологічній – жовто-оранжевого кольору. Маса плода 80-98г, товщина стінки 4-5мм. Цінність сорту: ранньостиглість, м’ясистість. Відмінні смакові якості плодів. Використовують для запікання та грилю та інше. Ранній сорт для відкритого ґрунту і плівкових теплиць.
    Вирощують розсадним способом.

  • Альба

    Середньоранній – 107-118 днів. Кущ штамбовий, висотою 50-70см. Плід тупо конічної форми, від біло-жовтого до оранжево-червоного кольору, масою 100-200г, в технічній стиглості темно-зелений. М’якуш товщиною 6мм, ніжний, з сильним ароматом, соковитий. Урожайність дуже висока. Смакові якості свіжої і консервованої продукції відмінні. Вирощують розсадним способом.

  • Альба

    Середньоранній – 107-118 днів. Кущ штамбовий, висотою 50-70см. Плід тупо конічної форми, від біло-жовтого до оранжево-червоного кольору, масою 100-200г, в технічній стиглості темно-зелений. М’якуш товщиною 6мм, ніжний, з сильним ароматом, соковитий. Урожайність дуже висока. Смакові якості свіжої і консервованої продукції відмінні. Вирощують розсадним способом.

  • Анастасія

    Ранньостиглий - 105 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-80см. Плід конусоподібний, товстостінний 6-8мм, червоного кольору. М¢якуш соковитий, солодкий. Урожайність 3,2-6,1 кг/м2. Маса плоду 200-250г. Стійкий до хвороб. Для відкритого ґрунту. Використовують у свіжому вигляді, при консервуванні та приготуванні лечо.

  • Анастасія

    Ранньостиглий - 105 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-80см. Плід конусоподібний, товстостінний 6-8мм, червоного кольору. М¢якуш соковитий, солодкий. Урожайність 3,2-6,1 кг/м2. Маса плоду 200-250г. Стійкий до хвороб. Для відкритого ґрунту. Використовують у свіжому вигляді, при консервуванні та приготуванні лечо.

  • Атлант

    Ранньостиглий 70-75 днів від висадки розсади до плодоношення. Кущ штамбовий, висотою 70-75 см, під час плодоношення потребує опори. Плоди великі, видовженно-кубовидної форми, товстостінні, в біологічній стиглості - червоні. М'якуш соковитий, солодкий. Урожайність висока. Сорт стійкий до хвороб. Сорт універсального використаня з високими смаковими та товарними якостями. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях. Вирощують розсадним способом.

  • Бівень

    Ранній крупноплідний сорт. Кущ висотою 45-55см, має дуже великі плоди червоного забарвлення, довжиною до 25см, масою до 300г. Товщина стінки до 8мм. Сорт високоврожайний, у відкритому ґрунті, на одній рослині формується до 12 плодів. Плоди дуже соковиті, приємного солодкуватого смаку з ароматом. Використовують у свіжому вигляді і для всіх видів переробки.Вирощують розсадним способом.

  • Білозірка

    Середньоранній – 110-115днів. Кущ штамбовий, висотою 40-70см. Плоди висячі, конусовидної форми,слабо ребристі, з загостреною вершиною. Забарвлення в технічній стиглості- світло-кремове, в біологічній - червоне. Товщина стінки 6-8мм. Маса плоду 90-130г. Смакові якості відмінні. Універсального використання. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях.Вирощують розсадним способом.

  • БІЛОЗІРКА (3 г)

    Середньоранній – 110-115днів. Кущ штамбовий, висотою 40-70см. Плоди висячі, конусовидної форми,слабо ребристі, з загостреною вершиною. Забарвлення в технічній стиглості- світло-кремове, в біологічній - червоне. Товщина стінки 6-8мм. Маса плоду 90-130г. Смакові якості відмінні. Універсального використання. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях.Вирощують розсадним способом.

  • Богатир

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості - 140-155 днів. Кущ штамбовий, висотою 80-100см, під час плодоношення потребує опори. Плоди видовжено-призмовидної форми, дуже великі, масою 200-250г, довжиною 20-30см, у біологічній стиглості червоного забарвлення. Товщина стінок 8мм. Використовується для споживання у свіжому вигляді та консервації.Вирощують розсадним способом.

  • Богдан

    Ранньостиглий - 103-105 днів. Кущ штамбовий, висотою 30-50см. Плід конусоподібний, масою 100-250г, в технічній стиглості - світло-зелений, в біологічній – жовто-оранжевий. М’якуш товстостінний, 6-8мм, ніжний, з сильним ароматом, соковитий. Урожайність висока. Смакові якості свіжої і консервованої продукції відмінні.

  • Богдан

    Ранньостиглий - 103-105 днів. Кущ штамбовий, висотою 30-50см. Плід конусоподібний, масою 100-250г, в технічній стиглості - світло-зелений, в біологічній – жовто-оранжевий. М’якуш товстостінний, 6-8мм, ніжний, з сильним ароматом, соковитий. Урожайність висока. Смакові якості свіжої і консервованої продукції відмінні.

  • Болгарський

    Середньоранній – 110-120днів. Кущ штамбовий, висотою 40-45см. Плоди великі, зрізано-пірамідальної форми, товстостінні, довжиною 9-10см, в біологічній стиглості - червоні. М’якуш соковитий, солодкий, товщина стінки 4-5мм. Урожайність висока. Сорт стійкий до хвороб. Сорт універсального використання з високими смаковими та товарними якостями. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях.Вирощують розсадним способом.

  • Бугай

    Ранній крупноплідний сорт. Кущ висотою 50-60см, має дуже великі плоди кубовидної форми, яскраво-жовтого забарвлення, масою до 300г. Товщина стінки до 8мм. Сорт високоврожайний, у відкритому ґрунті, на одній рослині формується до 12 плодів. Плоди дуже соковиті, приємного солодкуватого смаку з ароматом. Використовують у свіжому вигляді і для всіх видів переробки.Вирощують розсадним способом.

  • Вазонний гіркий

    Ранньостиглий врожайний сорт, для вирощування у захищеному ґрунті та домашніх умовах. Період від всходів до біологічної стиглості - 120-125днів. Кущ напівштамбовий, висотою 30-50см. Плоди глянцеві, масою 5-10г, довжиною до 5см. Забарвлення плодів у біологічній стиглості червоне. Використовується в основному для консервації, споживання в сушеному та свіжому вигляді.

  • Велетень

    Середньостиглий — 135-145 днів. Кущ високорослий, висотою 55-60 см. Плоди великі, призмовидної форми, масою 170-190 г, червоного кольору, відінних смакових та товарних якостей. Товщина м'якушу 8 мм. Транспортабельність плодів висока. Використовується для споживання у свіжому вигляді та консервації. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях. Вирощують розсадним способом.

  • Вероніка

    Середньостиглий –110-120 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-70см, не потребує підв’язування. Плід округло-конусоподібний, товстостінний - 8-9мм, червоного кольору, кількість плодів на рослині 12-15шт. М¢якуш соковитий, солодкий, смачний. Урожайність 3,5-6,3 кг/м2. Маса плоду 300-400г. Стійкий до хвороб. Використовують у свіжому вигляді, при консервуванні та приготуванні лечо.

  • Вероніка

    Середньостиглий –110-120 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-70см, не потребує підв’язування. Плід округло-конусоподібний, товстостінний - 8-9мм, червоного кольору, кількість плодів на рослині 12-15шт. М¢якуш соковитий, солодкий, смачний. Урожайність 3,5-6,3 кг/м2. Маса плоду 300-400г. Стійкий до хвороб. Використовують у свіжому вигляді, при консервуванні та приготуванні лечо.

  • Винни Пух

    Ранньостиглий - 103-107 днів. Рослина компактна, висотою 20-30см. Плоди конусовидної форми, гладенькі, соковиті, ароматні, масою 60-80г. В біологічній стиглості темно-червоного кольору. М’якуш середньої товщини, ніжний, з сильним ароматом, соковитий, товщиною 5-6мм. Сорт стійкий до хвороб. Використовується для споживання у свіжому вигляді та консервації.Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Вирощують розсадним способом.

  • Високий блондин

    Середньостиглий – 115-125 днів. Великоплідний, товстостінний з відмінним смаком. Рослина висотою до 1м. Плоди конусовидної форми, ароматні, гладенькі, золотисто оранжевого кольору, м’ясисті, солодкі, ніжного смаку, масою 150-200г, довжиною до 20см, товщина стінки 5-6мм. Смакові якості прекрасні. Урожайність 3-4,5кг/м2. Сорт ціниться за високу врожайність, універсальність у використанні. Використовують в свіжому вигляді та для консервування. Вирощують розсадним способом.

  • Вікінг

    Середньостиглий –110-120 днів. Кущ штамбовий, висотою 40-60см, не потребує підв’язування. Плід циліндрично конусоподібний, товстостінний 7-8мм, темно-червоного кольору. М¢якуш соковитий, солодкий, смачний. Урожайність 3,1-5,8 кг/м2. Маса плоду 150-300г. Стійкий до хвороб. Використовують у свіжому вигляді, при консервуванні та приготуванні лечо

  • Вікторія

    Ранньостиглий - 103-105 днів. Кущ штамбовий, висотою 45-60см. Плід висячі, конусовидної форми, масою 80-100г, в технічній стиглості - темно-зелений, в біологічній – червоний. М’якуш середньої товщини, ніжний, з сильним ароматом, соковитий, товщиною 8мм. Урожайність висока. Сорт стійкий до хвороб. Смакові якості свіжої і консервованої продукції відмінні. Використовується для споживання у свіжому вигляді та консервації. Вирощують розсадним способом.

  • Волове вухо

    Середньостиглий –112-130 днів. Кущ штамбовий, висотою 65-80см. Плід видовжено-конусоподібний, гладенький, товстостінний - 5-5,5мм, червоного кольору. Маса плоду 115-160г, інколи - 220г. М¢якуш соковитий, солодкий. Урожайність однієї рослини 2,4-2,8кг. Плоди можуть зберігатися тривалий час. Стійкий до хвороб.Використовують у свіжому вигляді, при консервуванні та приготуванні лечо. Вирощують розсадним способом.

  • Вулкан

    Середньоранній –125-135 днів. Жаростійкий. Кущ компактний, діаметром 45-52см, висотою 50-60см. Плоди кубовидної форми, гладенькі, від темно-зеленого до темно-червоного кольору, м’ясисті, солодкі, смачні, масою 120-140г. М’якуш соковитий, солодкий, з сильним ароматом, товщиною 6,1-6,5мм. Смакові якості плодів прекрасні. Урожайність 2-3 кг/м2. Використовують в свіжому вигляді та для консервування. Вирощують розсадним способом.

  • Геракл

    Період від висадки розсади до плодоношення – 90-97 днів. Кущ штамбовий, висотою 45-60см. Плід кубовидної форми, довжиною 11-12см, шириною 10-11см, товщина стінок 5-7мм, Забарвлення в біологічній стиглості- червоне. Плоди відмінних смакових якостей. Універсального використання. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Вирощують розсадним способом.

  • Гладіатор

    Ранньостиглий сорт. Період від висадки розсади до плодоношення – 75-85днів. Рослина середньої висоти, кущ висотою 40-50см. Плід по формі зрізана піраміда, глянцевий, забарвлення в технічній стиглості - жовтувате, в біологічній стиглості – жовто-оранжеве. Маса плода 90-115г, товщина стінки 6-8мм. Смак свіжих плодів відмінний. Сорт стійкий до понижених температур. Використовується для споживання у свіжому вигляді та консервації. Вирощують розсадним способом.

  • Горн жовтий

    Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості - 125-135 днів. Кущ штамбовий, висотою 80-90см, гіллястий. Плоди видовжено-конічної форми, великі довгі в технічній стиглості зеленого, а в біологічній - золотисто-жовтого кольору. М'якуш солодкий, м'ясистий, товщина 5-6мм. Використовується для переробки та споживання у свіжому вигляді. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Вирощують розсадним способом.

  • Горн червоний

    Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості - 125-135 днів. Кущ штамбовий, висотою 80-90см, гіллястий. Плоди видовжено-конічної форми, великі довгіЮ в технічній стиглості зеленого, а в біологічній - червоного кольору. М'якуш солодкий, м'ясистий, товщина 5-6мм. Використовується для переробки та споживання у свіжому вигляді. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Вирощують розсадним способом.

  • Гурме

    Середньостиглий –110-129 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-80 см. Плоди циліндрично-кубовидної форми, великі, масою 150-300г, забарвлення плодів від темно-зеленого до темно-оранжевого. М’якуш товстий 6-8 мм, ніжний, з сильним ароматом, соковитий. Урожайність висока. Стійкий до хвороб. Для відкритого ґрунту. Використовують у свіжому вигляді та консервують.

  • Гурме

    Середньостиглий –110-129 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-80 см. Плоди циліндрично-кубовидної форми, великі, масою 150-300г, забарвлення плодів від темно-зеленого до темно-оранжевого. М’якуш товстий 6-8 мм, ніжний, з сильним ароматом, соковитий. Урожайність висока. Стійкий до хвороб. Для відкритого ґрунту. Використовують у свіжому вигляді та консервують.