fbpx Квасоля | НК-ЕЛІТ Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • Насіння Квасоля АВГУСТА (20 г), на зерно

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 82-95 днів. Кущ прямостоячий, висотою 30 см. Стручки зеленого забарвлення, довжиною 12-13 см, з 6-8 зернами. Насіння овально-елептичної форми, дуже гарні смакові якості. Висівають насіння у відкритий грунт, після того, як мине загроза нічних заморозків. Сорт посухостійкій, дає високі і стабільні врожаї, навіть при несприятливих умовах. Використовують тільки сухе зерно. Рекомендуеться для вживання у вареному вигляді.

  • Насіння Квасоля БЕРГОЛЬД (20 г), спаржева

    Середньоранній сорт, який дозріває за 65–70 днів після посіву. Рослина формує кущі середньої висоти, а значна частина бобів розташована над листками. Завдяки високому розміщенню нижніх бобів сорт ідеально підходить для механізованого збирання.
    Боби довгі, завдовжки 12–13 см, жовтого кольору, без волокон, не переростають тривалий час і мають приємний, ніжний смак. Сорт вирізняється дуже високою врожайністю свіжих бобів і відмінною якістю продукції.
    Для стабільного росту рослинам потрібні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння КВАСОЛЯ БОГЕМА (20 г), спаржева

    Середньостиглий спаржевий сорт, що відзначається високою врожайністю та чудовими смаковими якостями. Рослини кущового типу, середньої висоти, формують м’ясисті, сплющені лопатки без волокон — саме ця особливість робить квасолю цінною для кулінарії. Лопатки жовто-золотистого кольору, зі слабкими антоціановими смугами, соковиті та ніжні.

  • Насіння Квасоля Вігна ЛЮДМИЛА (10 г)

    Однорічна витка рослина, довжиною до 2,5м. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна - 97-121днів. Стручки довжиною 60-80см, шириною близько 1см, світло-зеленого кольору, м’ясисті, без волокна, високих смакових якостей. Стручки збирають незрілими, оскільки у цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії у вареному, смаженому і консервованому вигляді

  • Насіння Квасоля Вігна МЕТРО БРАУН (10 г)

    Однорічна витка рослина, довжиною 2,5-3м. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 100-120днів. Боби довжиною 50-80см, шириною 0,5-1см, світло-зеленого кольору, м’ясисті, без волокна, високих смакових якостей. Боби збирають незрілими, так як у цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії у вареному, смаженому і консервованому вигляді. Рослину можна використовувати для вертикального озеленення.

  • Насіння Квасоля ГАЛОПКА (20 г), спаржева

    Ранньостиглий сорт, який достигає за 65–70 днів після посіву. Рослина середньої висоти, формує боби, частково розташовані над листками, що полегшує збір урожаю. Стручки довгі — 12–14 см, шириною 10–12 мм, кремово-жовтого кольору, соковиті й ніжні. Не переростають тривалий час та абсолютно без волокон, що робить їх особливо цінними для кулінарного використання.
    Сорт відзначається високою врожайністю свіжих бобів. Підходить для приготування свіжих страв, консервування та заморожування.

  • Насіння Квасоля ГАРМОНІЯ (10г), на зерно

    Середньостиглий сорт, який достигає за 55–67 днів від появи сходів. Один із найкращих лущильних сортів для кулінарії. Рослина формує міцні кущі висотою 30–35 см. Боби довгі, прямі, завдовжки 12–15 см, добре виповнені. Зерна — яскраво-білі, відмінно проварюються, зберігаючи форму та колір, мають чудовий, ніжний смак.
    Сорт добре переносить посуху та підходить для варіння, тушкування, консервування й інших кулінарних способів обробки. Для стабільного високого врожаю рослини потребують своєчасного поливу, прополки, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ЕУРЕКА (20 г), на зерно

    Ранній сорт: до технічної стиглості — 48–54 дні, до достигання насіння — 85–88 днів.
    Використовують сухе зерно. Рослина кущова, висотою 35–40 см.
    Боби зелені, довжиною до 15 см, на рослині формується 10–12 штук. Насіння велике, овальне, біле.
    Урожайність насіння — 0,3–0,4 кг/м².
    Сорт стійкий до хвороб.
    Використовують у вареному вигляді. Рослина теплолюбна.
    Маса 1000 насінин — близько 1000 г.
    Для гарного врожаю рослинам потрібні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ЗІРОНЬКА (20 г), спаржева

    Високоврожайний спаржевий сорт із дуже коротким періодом вегетації 41–50 днів після появи сходів. Рослина компактна, близько 40 см, що робить її зручною для вирощування навіть на невеликих ділянках.
    Лопатки м’ясисті, соковиті, без волокон, із чудовими смаковими якостями. Збирають їх вибірково, у момент початку формування насіння — саме тоді вони мають найніжнішу структуру та найкращий смак.
    Для отримання високих врожаїв рослини потребують регулярного поливу, прополки, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ІНЬ ЯНЬ (10 г), на зерно

    Ультраранній сорт кущової квасолі. Рослина компактна. Формує стручки жовтого кольору з яскравим чорно-білим насінням. Боби соковиті, солодкі, без грубих волокон. Мають дуже високі смакові якості. Насіння також дуже смачне. Розварюються швидко, навіть без замочування. Квасоля використовується для приготування різних страв, консервування та заморозки. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля КАВОВЕ ЗЕРНЯТКО (10 г), на зерно

    Висоврожайний смачний сорт. Дозріває через -100-105днів після всходів. Рослина кущового типу, кущ компактний, висотою 35-40см, не потребує підв’язки. Боби довгі, жовті до 20см, містять до 10 зернин. Зрілі зерна дивовижні за кольором та розміром – нагадують зерна добірної кави. Смак зерна відмінний, маслянистий, насичений. Сорт лущильний призначений для збору повністю дозрівших квасолин. Квасоля використовується для приготування різних страв, консервування та заморозки. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля КАЛИНКА НІЖИНСЬКА (20 г), на зерно

    До технічної стиглості — 48–55 днів, до достигання насіння — 85–90 днів.
    Використовують сухе зерно. Рослина кущова, компактна, висотою 35–40 см.
    Боби зелені, довжиною 10–12 см, на рослині формується 10–12 штук.
    Насіння ниркоподібне, червоного відтінку, середнього розміру.
    Урожайність насіння — 0,2–0,5 кг/м².
    Сорт стійкий до хвороб.
    Використовують у вареному вигляді.
    Для стабільного росту рослинам потрібні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля КРЕМ БРЮЛЕ (10 г), на зерно

    Популярний, ранньостиглий, кущовий сорт. Рослина кущова, висотою 30-40см. Стручок 12-15см довжиною, жовтий. Насіння овальне, світло-кремове, з темними цятками, смак приємний, ніжний. Дуже смачні боби, які спочатку використовують в якості спаржі, а вдруге збирають на сухе зерно. Цей сорт не вимогливий до ґрунту, стійкий до спеки. До того ж він відрізняється високими смаковими якостями. Універсальність сорту дозволяє використовувати його на різних стадіях дозрівання, вживати у вареному, тушкованому, консервованому вигляді. Рослинам потрібен полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ПАНТЕРА (20 г), спаржева

    Середньоранній сорт, який достигає приблизно за 75 днів від моменту посіву. Рослина формує кущі середньої висоти, а значна частина стручків розташована над листками. Високе розміщення нижніх стручків робить квасолю зручною для механізованого збирання врожаю.
    Стручки довгі — 14–16 см, прямі, м’ясисті, без волокон, не переростають тривалий час і мають чудовий смак.
    Ідеально підходить для варіння, смаження та консервування. Для отримання максимального врожаю рослинам необхідні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ПІНК АЙ лімська (10 г), на зерно

    Середньостиглий сорт, екзотичний, урожайний, хворобостійкий. Кущ висотою 60–70см. Стручки світло-зеленого забарвлення, довжиною 9–12 см, з 4–5 насінинами, багатими на корисні елементи, що знижують рівень холестерину, прискорюють метаболічні процеси, сприяють кровотворенню, запобігають виникненню шлунково-кишкових хвороб. Плоди мають приємний смак вершкового масла. Має відмінні смакові якості, здатність швидко розварюватись, невибагливість до умов вирощування, висока врожайність, стійкість до захворювань. Використовують у кулінарії, недостиглі зерна можна заморожувати або консервувати.

  • Насіння Квасоля ПРИСАДИБНА (20 г), спаржева

    Ранній високопродуктивний сорт спаржевої квасолі, що достигає до технічної стиглості за 48–54 дні, сухе зерно - за 85–88 днів. Рослина кущова, заввишки 40–50 см.
    Боби зелені, довгі — до 20 см, на одній рослині формується 10–12 штук. Насіння біле. Урожайність становить:
    • лопаток — 1,4–1,9 кг/м²
    • насіння — 0,3–0,4 кг/м²
    У кулінарії сорт універсальний: підходить для варіння, смаження та консервування. Рослина теплолюбна, вирізняється відносною стійкістю до хвороб.

  • Насіння Квасоля РІЗДВЯНА Лімська (20 г), на зерно

    Середньостиглий сорт. Сорт екзотичний, урожайний, хворобостійкий. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна - 85-96 днів. Кущ висотою 60-70см. Стручки світло-зеленого забарвлення, довжиною 9-12см, з 4-5 насінинами, багатими на корисні елементи, що знижують рівень холестерину, прискорюють метаболічні процеси, сприяють кровотворенню, зниження ризику виникненню шлунково-кишкових хвороб. Плоди мають приємний смак вершкового масла. Висівають насіння у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків.

  • Насіння Квасоля РЯБУШКА (10 г), на зерно

    Середньостиглий -100-120днів від посіву до збирання. Рослина витка, потребує опори, висотою до 3м. Стручки довжиною до 13 см, жовто-зеленого кольору, в молочної стиглості, коли не сформований пергаментний шар і стручки цілком використовуються в кулінарії, містять 8-10насінин. Період стиглості зерна визначається за кольором стручків - він змінюється з зеленого до жовтого з фіолетовими розводами. Колір насіння квасолі — чорний з плями бордового кольору з кремовими, формою нагадує нирку. Смакові якості відмінні. Для кулінарної переробки як стручків, так і зерен.

  • Насіння Квасоля СКУБА (20 г), спаржева

    Ранньостиглий сорт, що достигає за 70–80 днів. Рослина кущова, заввишки 40–50 см. Боби зелені, довжиною 13–16 см, на одній рослині формується 10–12 стручків.
    Урожайність становить:
    • лопаток — 1,4–1,9 кг/м²
    • насіння — 0,3–0,4 кг/м²
    Лопатки ніжні, соковиті, без волокон.
    Сорт універсальний у використанні: підходить для варіння, смаження, тушкування та консервування. Для отримання максимального врожаю рослинам потрібні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ТІТАНІЯ (20 г), спаржева

    Середньостиглий сорт: від посіву до збору урожаю – 70-75 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Боби довгі, плоскі, довжиною -13-15см, шириною 17мм, жовтого забарвлення, прямі, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Насіння оливково-зелене. Має високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • Насіння Квасоля ТОСІК (20 г), спаржева

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 81-92 дні. Кущ прямостоячий, висотою 30-40см. Стручки світло-жовтого забарвлення, м’ясисті, без волокон, довжиною 12-14см, з 6-8 зернами. Насіння гарних смакових якостей, овально-еліптичної форми. Висівають насіння у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків. Сорт  посухостійкий, дає високі і стабільні врожаї навіть при несприятливих умовах.

  • Насіння Квасоля ФАЙНІ КОЛЕЖАНКИ (20 г), спаржева

    Суміш сортів зеленої та жовтої спаржевої квасолі.
    Боби довгі — 12–13 см, соковиті, без волокон, не переростають тривалий час. Вони мають чудові смакові якості та зберігають ніжну структуру навіть після термічної обробки.
    «Файні колежанки» відмінно підходять для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування. Для досягнення найкращих результатів рослинам необхідні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ЧЕРВОНА ШАПОЧКА (20г), на зерно

    Сорт із вегетаційним періодом 85–96 днів. Рослина формує прямостоячі кущі висотою 30–40 см. Стручки завдовжки 9–12 см містять по 4–6 великих зерен овально-еліптичної форми. Стручки мають кремово-жовтий колір, а самі боби — білі з характерною червоною плямою. Сорт висівають у відкритий ґрунт після повного зникнення загрози нічних заморозків. Квасоля вирощується на сухе зерно. Для отримання високого врожаю рослинам потрібні регулярний полив, прополка, розпушування та підживлення.

  • Насіння Квасоля ЧОРНА ЧЕРЕПАХА (10 г), на зерно

    Мексиканська чорна квасоля. Цей сорт вирощується, як стручкова спаржева квасоля, так як стручки довгий час залишаються ніжними, але його головне призначення-це сухий біб з високоякісним зерном, незамінним в багатьох мексиканських стравах, таких як супи, буріто і вегетаріанські чилі. Квасолина розміром з горошину з багатим смаком і м'ясистої структурою, багатою антиоксидантами, завдяки своєму забарвленню. До збору сухого насіння - 100 днів від сходів, лопатки збирають через 60 днів. Рослина напівкущова, кущ розлогий висотою 90см при цьому стручки розташовуються високо над землею.