Перейти до основного вмісту
+38(067)551-61-28
+38(067)505-61-89
с.Софиевская Борщаговка, ул.Жулянская, 59а

Каталог

  • БЕРГОЛЬД

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 65-70 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 12-13см, жовтого забарвлення, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • БОРЛОТТО

    Ранній сорт: від посіву до збору урожаю – 55-60 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Боби довгі, довжиною -13-14см, шириною 19мм, світло-зеленого забарвлення з червоними п’ятнами, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Насіння кольорове. Має високу урожайність свіжих бобів. Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • Вігна ЛЮДМИЛА

    Однорічна витка рослина, довжиною до 2,5м. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна - 97-121днів. Стручки довжиною 60-80см, шириною близько 1см, світло-зеленого кольору, м’ясисті, без волокна, високих смакових якостей. Стручки збирають незрілими, оскільки у цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії у вареному, смаженому і консервованому вигляді

  • Вігна МЕТРО БРАУН

    Однорічна витка рослина, довжиною 2,5-3м. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 100-120днів. Боби довжиною 50-80см, шириною 0,5-1см, світло-зеленого кольору, м’ясисті, без волокна, високих смакових якостей. Боби збирають незрілими, так як у цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії у вареному, смаженому і консервованому вигляді. Рослину можна використовувати для вертикального озеленення.

  • ГАЛОПКА

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 65-70 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Боби довгі, довжиною -12-14см, шириною 10-12мм, кремово-жовті, прямі, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • ЕУРЕКА

    Рання, до технічної стиглості 48-54 дні, до достигання насіння – 85-88 днів. Використовують сухе на сіння. Рослина кущова, ком пактна, середньо гілляста, висотою 35-40 см. Боби зелені, довжиною до 15 см, на рослині 10-12 штук. Насіння овальне, біле, велике. Урожайність насіння 0,3-0,4 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Смакові якості добрі. Використовують в вареному вигляді.

  • КАЛИНКА НІЖИНСЬКА

    До технічної стиглості 48-55 дні, до достигання насіння – 85-90 днів. Використовують сухе насіння. Рослина кущова, компактна, середньо гілляста, висотою 35-40 см. Боби зелені, довжиною 10-12 см, на рослині 10-12 штук. Насіння ниркоподібне, червоного відтінку, середнього розміру. Урожайність насіння 0,2-0,3 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Смакові якості добрі. Використовують в вареному вигляді.

  • КРОПЕР ТІППІ

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 65-70 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 14-16см, світло-зеленого забарвлення, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • НАСТЕНЬКА

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 65-70 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 14-16см, світло-зеленого забарвлення, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • ПАНТЕРА

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – біля 75 днів. Рослина середньої висоти. Стручки частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх стручків робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Стручки дуже довгі, довжиною 14-16см, прямі, м’ясисті, які переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих стручків. Смакові якості добрі. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді.

  • ПАРПЛ ТІППІ

    Ранній сорт: від посіву до збору урожаю – 55-60 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 14-15см, фіолетового забарвлення, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • ПРИСАДИБНА ЗЕЛЕНА

    Рання, до технічної стиглості 48-54 дні, до достигання насіння – 85-88 днів. Рослина кущова, компактна, середньо гілляста, висотою 40-50 см. Боби зелені, довжиною до 20 см, на рослині 10-12 штук. Насіння ниркоподібне, біле. Урожайність лопаток 1,4-1,9 кг/м2, насіння 0,3-0,4 кг/м2. Смакові якості добрі. Вміст сухої речовини в лопатках 10%, цукру – 1,8%, вітаміну С – 22,8 мг/%. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді. Рослина теплолюбна. Відносно стійка до хвороб.

  • СКУБА

    Ранньостигла – 70-80 днів. Рослина кущова, компактна, висотою 40-50 см. Боби зелені, довжиною 13-16см, на рослині 10-12 штук. Урожайність лопаток 1,4-1,9 кг/м2, насіння 0,3-0,4 кг/м2. Смакові якості добрі. Довжина лопатки – 13-16см. Вміст сухої речовини в лопатках 10%, цукру – 1,8%, вітаміну С – 22,8 мг/%. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді.

  • СКУБА

    Ранньостигла – 70-80 днів. Рослина кущова, компактна, висотою 40-50 см. Боби зелені, довжиною 13-16см, на рослині 10-12 штук. Урожайність лопаток 1,4-1,9 кг/м2, насіння 0,3-0,4 кг/м2. Смакові якості добрі. Довжина лопатки – 13-16см. Вміст сухої речовини в лопатках 10%, цукру – 1,8%, вітаміну С – 22,8 мг/%. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді.

  • ТІТАНІЯ

    Середньостиглий сорт: від посіву до збору урожаю – 70-75 днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Боби довгі, плоскі, довжиною -13-15см, шириною 17мм, жовтого забарвлення, прямі, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Насіння оливково-зелене. Має високу урожайність свіжих бобів.
    Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • ФАЙНІ КОЛЕЖАНКИ

    Середньоранній сорт: від посіву до збору урожаю – 64-69днів. Рослина середньої висоти. Боби частково розміщені над листками. Високе розміщення нижніх бобів робить сорт придатним для механічного збирання урожаю. Боби довгі, довжиною 12-13см, не переростають тривалий період, без волокон, мають прекрасний смак. Має дуже високу урожайність свіжих бобів. Смакові якості добрі. Використовують в свіжому, консервованому вигляді та для заморожування.

  • ХІЛЬДА

    Ранньостиглий - 48-54 дні, до достигання насіння – 85-88 днів. Рослина висотою 2,5-2,8м, гілляста, потребує опори. Боби фіолетові, довжиною до 19 см, на рослині 10-12 штук. Насіння світло-коричневе. Урожайність лопаток 1,4-1,9 кг/м2, насіння 0,3-0,4 кг/м2. Смакові якості добрі. Використовують в вареному, жареному та консервованому вигляді.
    Рослина теплолюбна. Відносно стійка до хвороб. Збір лопаток проводять вибірково, коли почне формуватися насіння

  • ЧЕРВОНА ШАПОЧКА

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 85-96 днів. Кущ прямостоячий, висотою 30-40см. Стручки світло-жовтого забарвлення, довжиною 9-12см, з 4-6 зернами. Насіння гарних смакових якостей, овально-еліптичної форми. Висівають насіння у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують у кулінарії та на сухе зерно.