Каталог

АДАГУМСЬКИЙ (20 г)
Середньостиглий – до 70 днів. Рослина висотою 60-70см. Боби темно-зелені, довжиною 7-8см, містять по 5-9 насінин. Насіння в молочної стиглості темно-зелене, солодке. Урожайність 0,4 кг/м2. Дружно дозріває. Сорт стійкий до хвороб. Споживають в свіжому та консервованому вигляді.

АЛЬФА (20 г)
Ранньостиглий – 65-80 днів. Рослина висотою 50-70см. Боби темно-зелені, довжиною 7-8см, містять по 5-9 насінин. Горошок молочної стиглості темно-зелений, ніжний, соковитий, солодкий на смак. Урожайність 0,4 кг/м2. Культура холодостійка, витримує невеликі заморозки. Використовують у свіжому вигляді та для консервації.

АЛЬФА (20 г)
Ранньостиглий – 65-80 днів. Рослина висотою 50-70см. Боби темно-зелені, довжиною 7-8см, містять по 5-9 насінин. Горошок молочної стиглості темно-зелений, ніжний, соковитий, солодкий на смак. Урожайність 0,4 кг/м2. Культура холодостійка, витримує невеликі заморозки. Використовують у свіжому вигляді та для консервації.

АЛЬФА (50г)
Ранньостиглий – 65-80 днів. Рослина висотою 50-70см. Боби темно-зелені, довжиною 7-8см, містять по 5-9 насінин. Горошок молочної стиглості темно-зелений, ніжний, соковитий, солодкий на смак. Урожайність 0,4 кг/м2. Культура холодостійка, витримує невеликі заморозки. Використовують у свіжому вигляді та для консервації.

ВІКМА (20 г)
Ранньостиглий, до технічної стиглості – 64-75 днів. Рослина висотою 85-98см. Біб слабо зігнутий, темно-зелений, довжиною 8-10см, соковитий, солодкий, містить по 8-10 насінин. Насіння в молочної стиглості темно-зелене, солодке. Стійкий проти вилягання, відносно стійкий проти хвороб. Смакові якості 4,5 бала. Вміст сухої речовини 23, загального цукру – 6,5, білку – 6%, вітаміну С – 56мг%. Використовують для консервування, сушіння та споживання у свіжому вигляді.

ГАРДЕ (20 г)
Середньопізній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 86-95 днів. Стебла висотою 72-88см. Боби довжиною 8-9см, широкі, зеленого кольору, містять 8-9 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування.

ДЖОФ (20 г)
Cередньопізній лущильний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості - 90-100 днів. Стебла міцні, висотою 80-100см. Боби довжиною 8-10см, широкі, зеленого кольору, містять 8-9 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування.

ДИТЯЧИЙ ЗАХВАТ (20 г)
Ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 55-60 днів. Стебла висотою 60-65см. Боби довжиною 7-9см, широкі, зеленого кольору, містять 8-9 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування

ДИТЯЧИЙ ЗАХВАТ (50 г)
Ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 55-60 днів. Стебла висотою 60-65см. Боби довжиною 7-9см, широкі, зеленого кольору, містять 8-9 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування

ІЛОВЕЦЬКИЙ (20 г)
Ранньостиглий – 64-75 днів. Рослина висотою 86-88см. Боби темно-зелені, довжиною 8-9см, містять по 7-9 насінин, соковиті, солодкі. Насіння в молочної стиглості темно-зелене, солодке. Споживають разом із стручками. Достигання бобів дружнє. Урожайність 0,8 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Споживають в свіжому (для дітей) та консервованому вигляді.

КИШ МИШ (20 г)
Високопродуктивний сорт овочевого гороху з дружним формуванням урожаю. Середньостиглий, період від сходів до технічної стиглості горошку - 60-70днів. Висота рослин 70-80см. Боби зелені, слабо вигнуті, вузькі, завдовжки до 10 см. Вихід зеленого горошку з бобів - 45%. Врожайність висока. Горошини великі, темно-зелені, вирівняні за розміром. Вміст загального цукру в горошку у фазі технічної стиглості - 6-6,5%. Рекомендується для свіжого споживання і консервації. Смакові якості свіжого і консервованого горошку відмінні.

РАННІЙ (20 г)
Ранньостиглий високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 54-59 днів. Рослини міцні, висотою 45-52см. Боби темно-зеленого кольору, довжиною 10-11см, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до більшості захворювань. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

РАННІЙ (50 г)
Ранньостиглий високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 54-59 днів. Рослини міцні, висотою 45-52см. Боби темно-зеленого кольору, довжиною 10-11см, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до більшості захворювань. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

САМИ з ВУСАМИ ( 50 г)
Цікава новинка в сегменті сахарних сортів овочевого гороху. Рослина прямостояча. Стебла сусідніх рослин міцно зчеплені вусами, за рахунок чого підвищується стійкість до вилягання. Сорт середньостиглий, від всходів до збирання урожаю - 60-65днів. Довжина стебла 70-80см. Боби-лопатки м’ясисті. Горошини мозкові, з підвищеним вмістом цукру (до 7-8%), кількість горошин в бобі 6-8шт. Смак прекрасний. Рекомендується для свіжого споживання і консервації. Смакові якості свіжого і консервованого горошку відмінні.

САМИ з ВУСАМИ (20 г)
Цікава новинка в сегменті сахарних сортів овочевого гороху. Рослина прямостояча. Стебла сусідніх рослин міцно зчеплені вусами, за рахунок чого підвищується стійкість до вилягання. Сорт середньостиглий, від всходів до збирання урожаю - 60-65днів. Довжина стебла 70-80см. Боби-лопатки м’ясисті. Горошини мозкові, з підвищеним вмістом цукру (до 7-8%), кількість горошин в бобі 6-8шт. Смак прекрасний. Рекомендується для свіжого споживання і консервації. Смакові якості свіжого і консервованого горошку відмінні.

СКІНАДО (20 г)
Середньопізній високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 60-67 днів. Рослини міцні, висотою 80-90см. Боби темно-зеленого кольору, довжиною 9-11см з великими горошинами, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Стабільна урожайність. Сорт стійкий до більшості захворювань. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

СКОРОСТИГЛИЙ (20 г)
Дуже ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 51-59 днів. Стебла висотою 55-60см. Боби довжиною 8-9см, широкі, темно-зеленого кольору, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування.

СМАРАГДОВА ПЕРЛИНА ( 50 г )
Дуже ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 50-60 днів. Стебла висотою 58-63см. Боби довжиною 8-9см, широкі, темно-зеленого кольору, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування

СМАРАГДОВА ПЕРЛИНА (20 г)
Дуже ранній овочевий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 50-60 днів. Стебла висотою 58-63см. Боби довжиною 8-9см, широкі, темно-зеленого кольору, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до хвороб, вирізняється стабільною врожайністю. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування

СОЛОДКЕ ГРОНО (20 г)
Ранньостиглий високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 55-60 днів. Рослини міцні, висотою 45-50см. Боби темно-зеленого кольору, довжиною 10-11см з великими горошинами, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до більшості захворювань. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

СОЛОДКЕ ГРОНО (50г)
Ранньостиглий високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 55-60 днів. Рослини міцні, висотою 45-50см. Боби темно-зеленого кольору, довжиною 10-11см з великими горошинами, містять 7-8 великих горошин, чудових смакових якостей. Сорт стійкий до більшості захворювань. Висівають насіння у відкритий ґрунт. Використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

ЦУКРОВИЙ ПРИНЦ (20 г)
Середньоранній сорт, від сходів до початку збору зеленого горошку– 65-70днів. Рослина висотою 70см. Боби зелені, слабо зігнуті, довжиною 8-9см, містять по 7-8 насінин. Солодкі, соковиті, м'ясисті лопатки мають приємний і ніжний десертний смак, а також не містять грубого пергаментного шару і волокна. Насіння в молочної стиглості зелене, солодке. Достигання бобів дружнє. Відносно стійкий проти хвороб та шкідників. У їжу можна використовувати, як горошини, так і молоді стручки.

ЦУКРОВІ НОТКИ (20 г)
Ранньостиглий лущильний сорт, від повних сходів до технічної стиглості - 50-55днів. Рослини висотою 80-90 см, формують по 2 боби у вузлі. Боби довгі, містять 7-9 зерен. Горошок мозкового типу, в технічній стиглості - гладенький, вирівняний за розміром, солодкий, соковитий. Урожайність - 0,5-0,7 кг/м2. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, традиційної консервації і заморожування у фазі молочно-воскової стиглості.